Terug naar huis
Reis naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Het maken van een rondreis Zuid-Afrika staat bij velen op de bucketlist. En dat heeft vooral te maken met de safariparken vol wilde dieren. Je kunt in Zuid-Afrika dan ook heel goed de Big 5 spotten. Maar ook de historische steden, de panoramische wegen en de fotogenieke landschappen zorgen ervoor dat Zuid-Afrika een ‘baie’ mooi land is. Op ontdekking langs de Garden Route en in de voetsporen treden van Nelson Mandela doe je hier.

Een rondreis in ‘baie’ mooi Zuid-Afrika

Een ‘baie’ of zeer mooi land kun je Zuid-Afrika wel noemen. En dat heeft niet alleen te maken met de beroemde safariparken vol wilde dieren. Ook de witte zandstranden, de glooiende wijngaarden en de grillige bergwereld leveren jaloersmakende vakantiefoto’s op. Zoveel mogelijk van het land zien doe je tijdens een rondreis Zuid-Afrika. Treed bijvoorbeeld in de voetsporen van Nelson Mandela en bezoek het Robbeneiland bij Kaapstad. Of bezoek de township Soweto bij Johannesburg en stap zijn huis binnen. Van het verhaal van de Apartheid kun je alleen maar stil worden.

Op safari in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is niet alleen beroemd om zijn roerige geschiedenis. Toeristen van over de hele wereld komen naar hier voor een safari. Vooral het uitgestrekte Krugerpark in het noordoosten is erg geliefd. Met eigen huurauto door het wildpark rijden en speuren naar de Big 5 doe je tijdens een rondreis Zuid-Afrika. Maar je kunt ook mee op een georganiseerd gamedrive met rangers. Zij weten de goede plekken om leeuwen, olifanten en buffels te spotten en de kans is dan ook groot dat jij ze spot. Al blijft het een wildpark, dus 100% garantie is er niet.

Touren over de Garden Route

Zelfs bij het rijden tijdens de rondreis Zuid-Afrika kom je ogen tekort. Zo zijn de uitzichten van de Garden Route stuk voor stuk schilderachtig. Van de geurige pijnbossen in het Nationaal park Tsitsikamma tot het mondaine Knysna met de dure zeilboten. En van de vele struisvogels in Oudtshoorn tot de walvissen in Hermanus. Op de Tuinroute draait de camera overuren. Deze panoramische route ligt tussen Kaapstad en Port Elizabeth en zou je binnen een dag kunnen doorrijden. Maar tijdens de onvergetelijke roadtrip overnachten op een van de mooie plekken is een must. Bijvoorbeeld in wijnstad Stellenbosch, bij Storms River Mouth of in de badplaats Mosselbaai.

 

Reizen naar Zuid-Afrika
Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen