Terug naar huis

Zimbabwe

Rondreis Zimbabwe

Laad de camera goed op, want tijdens een rondreis Zimbabwe draait deze overuren. Vooral bij de magische Victoria Watervallen schiet je magische plaatjes. Een gordijn van water dat in een grillige kloof naar beneden stort en nevelwolken waar een regenboog in te zien is vormen de plaatjes. Schiet je liever foto’s van wilde dieren? Dan kun je terecht in Hwange National Park om olifanten, buffels en leeuwen te spotten.

Op safari in Zimbabwe

Het beste van wat Afrika te bieden heeft ontdek je tijdens een rondreis Zimbabwe. Omdat dit land grotendeels onontdekt is bestaat massatoerisme niet en is de kans groot dat je tijdens een safari in Zimbabwe weinig mensen tegenkomt. De kans dat je wilde dieren spot is dan wel weer groot. In Hwange National Park, het grootste wildreservaat van Zimbabwe, leven vooral veel olifanten en buffels. Maar ook leeuwen worden er regelmatig gespot. Een encounter met deze indrukwekkende dieren vergeet je nooit meer. Het uitzicht op de fotogenieke landschappen, die bestaan uit basalt heuvels en lege rivierbeddingen, maken de safari helemaal compleet.

De Victoria Falls bewonderen

Om de beroemde Victoria Watervallen kun je niet heen tijdens een rondreis Zimbabwe. De magische watervallen liggen op de grens met Zambia in het noorden van het land. De nevelwolken en de immense hoeveelheid water dat de nauwe kloof instort levert indrukwekkende vakantiefoto’s op. Vooral vanuit een helikopter. Maar ook vanuit de waterpoel bovenop de rotsen. De beste tijd om de Victoria Falls te bezoeken is in november/december. Dat komt omdat het water van de Zambezi rivier door droogte lager staat en daardoor zijn de grillige rotsen goed te zien. De regenboog die door invloed van de zon continu van kleur verandert maakt het uitzicht helemaal onvergetelijk.

Kanoën door de Okavango Delta

Als je bij TUI een rondreis Zimbabwe boekt zul je ook buurland Botswana bezoeken. En hier kun je in de vele wildparken de Big 5 spotten tijdens een safari. Een van de meest unieke plekken van Botswana is de Okavango Delta. Het moerasachtige gebied wordt bewoond door vele nijlpaarden en krokodillen die je tijdens een boottocht kunt zien zwemmen. Helemaal uniek en avontuurlijk wordt het als je kiest voor een kanotocht door de Delta. Spannend, een beetje eng, maar onvergetelijk. Helemaal als je tussen het hoge gras ook nog een olifant ziet lopen. Luister wel goed naar de gids, want je bevind je in een afgelegen gebied met wilde dieren.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen