Terug naar huis

Verenigde Staten

Rondreizen in USA

Bij velen staat een rondreis Verenigde Staten op de bucketlist. De wereldberoemde monumenten van New York bekijken, zonnen op de hippe stranden van Miami en de kleurrijke Nationale Parken ontdekken zijn slechts enkele hoogtepunten in het land van de onbegrensde mogelijkheden. Bij TUI kun je een rondreis Amerika boeken en zelf kiezen naar welke regio je afreist. Onvergetelijke dagen zijn zowel in het Oosten, Westen als Zuiden van de Verenigde staten gegarandeerd, alsook in de tropische Caraïben.

Sightseeing in het oostelijke New York

Fotogenieke wereldsteden, parelwitte zandstranden en indrukwekkende natuurgebieden zorgen er voor dat de Verenigde Staten de bijnaam ‘land van de onbegrensde mogelijkheden’ meer dan verdient. Een rondreis door Amerika staat bij velen dan ook op de bucketlist. Kies bijvoorbeeld voor de oostkust van de Verenigde Staten en ga sightseeën in New York. Al kun je in deze regio ook op bezoek bij de Amish of de onvergetelijke Niagara watervallen bewonderen. Vergeet ook Rhode Island, New Jersey, Maine en de vele andere oostelijke staten niet.

Het zonnige Zuiden

Amerikanen zelf vinden Florida fantastisch. Dat heeft veel te maken met de warme temperaturen, de parelwitte stranden en het hippe Miami. Je kunt hier zelfs tijdens de wintermaanden heerlijk zonnen op het beroemde South Beach. Maar in het zuiden van Amerika kun je tijdens de rondreis Verenigde Staten ook de Everglades bezoeken. Het grote moerasgebied zit vol met alligators die toeristen van over de hele wereld lokt. Afkoelen kun je dan beter doen in het zwembad bij het hotel of de vakantiewoning waar je verblijft. Of in een van de waterparken in de pretparkhoofdstad Orlando waar ook Walt Disney World, SeaWorld en Universal Studio’s zich bevinden.

Rondtrekken in het Wilde Westen

Het Westen van Amerika is vooral voor natuurliefhebbers ‘the place to be’. Het is in deze regio waar de bekende Nationale Parken te vinden zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Grand Canyon en het Zion National Park? Of Yellowstone en Yosemite? Om toch ook Death Valley niet te vergeten. Tijdens een rondreis Verenigde Staten kun je al deze parken met eigen ogen bewonderen. En als je de indrukwekkende landschappen zat bent is er nog altijd Las Vegas. Een gokje wagen in een van de casino’s maakt de rondreis helemaal compleet. Al mag het bezoeken van Hollywood in Los Angeles en Chinatown in San Francisco ook niet ontbreken.

 

Bekijk alle reizen
Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen