Terug naar huis

Verenigde Arabische Emiraten

Rondreis Verenigde Arabische Emiraten

Tijdens een rondreis Verenigde Arabische Emiraten kom je terecht in de wereld van de oliesjeiks. In Dubai en Abu Dhabi kun je niet om de wolkenkrabbers, luxehotels en dure shoppingcenters heen. Al kun je er ook prima luieren op Jumeirah Beach met uitzicht op het unieke palmeiland. Toe aan cultuur? Bezoek dan de spierwitte Sjeik Zayed-moskee in Abu Dhabi of struin over de kleurrijke Mutrah Souq in Muscat, de hoofdstad van Oman.

Het imposante uiterlijk van Dubai

Groot, groter, groots kun je een rondreis Verenigde Arabische Emiraten wel noemen. De toerisme in de regio in Centraal-Azië is enorm in opkomst. Sinds de oliesjeiks het voor het zeggen hebben in de Emiraten worden er torenhoge wolkenkrabbers, luxe shoppingcenters en indrukwekkende projecten uit de grond gestampt. Denk maar aan de palmeilanden bij Dubai. Of het hoogste gebouw ter wereld: de 829,84 meter hoge Burj Khalifa. Bewonder zelf met je eigen ogen deze letterlijke hoogtepunten tijdens een rondreis VAE. En ontspan daarna op Jumeirah Beach. De witte stranden zijn dan wel opgespoten, maar dat maakt het luieren onder de zon niet minder fijn.

Een oosters sprookje in Abu Dhabi

Ook in buuremiraat Abu Dhabi is de skyline van futuristische torens, luxehotels en dure villa’s indrukwekkend te noemen. Vooral ’s avonds als de lichtjes aan zijn neem je er jaloersmakende vakantiefoto’s. Ben je tijdens de rondreis Verenigde Arabische Emiraten toe aan een culturele dag? Bezoek dan de spierwitte Sjeik Zayed-moskee in Abu Dhabi. Met zijn spitse torens, vele koepels en rijkversierde bogen lijkt het gebouw rechtstreeks uit een oosters sprookje van Duizend-en-een-nacht te komen. De moskee is toegankelijk voor iedereen, zolang je bedekkende kledij draagt. En eenmaal binnen zijn ook de romantische kroonluchters en de kleurrijke tapijten een lust voor het oog.

Het traditionele leven in Oman

Een rondreis Verenigde Arabische Emiraten in stijl afleggen doe je met een cruiseschip. Het luxeschip vaart zowel naar Dubai en Abu Dhabi, alsook naar het onbekendere Oman en Bahrein. In deze Emiraten maak je kennis met het traditionele leven van de locals. In Muscat is de Mutrah Souq ‘the place to be’. De geur van de oosterse kruiden, die hier worden verkocht, komt je al van veraf tegemoet. En tussen de handgemaakte sjaals, de tapijten en de houten beeldjes vind je zeker memorabele souvenirs . Aan het eind van de dag vaart het luxeschip verder naar het volgende emiraat en kun jij ontspannen in het zwembad op het bovendek.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen