Terug naar huis

Thailand

Rondreis Thailand

In het ‘land van de eeuwige glimlach’ is het moeilijk om zelf niet vrolijk te worden. De parelwitte palmenstranden, de vriendelijke bevolking en het lekkere eten toveren zeker en vast een glimlach op je gezicht. Maar tijdens een rondreis Thailand maak je natuurlijk ook kennis met de rijk versierde tempels en de historische bezienswaardigheden. Zoals de Wat Pho in Bangkok en de ‘Bridge over the River Kwai’ bij Kanchanaburi.

Een culturele dag in Bangkok

Het land van de tuktuks, van de tropische stranden en van de boeddhistische tempels is Thailand. Om toch ook de tropische jungle én het lekkere eten niet te vergeten. En dan hebben we de vriendelijke bevolking nog niet eens genoemd. Dat is de reden waarom de bijnaam van Thailand  het ‘land van de eeuwige glimlach’ is. Kies bij TUI voor een rondreis Thailand en je ontdekt alle bijzondere plekken van dit Aziatische land. De reis begint in het bruisende Bangkok. Een stadstour maken door de hoofdstad van Thailand doe je in een tuktuk. Onderweg passeren kleurrijke tempels en luxe shopping malls de revue. Neem zeker een kijkje in de Wat Pho tempel om het gouden Boeddhabeeld te bewonderen. Al zijn ook de spitse torens van deze tempel indrukwekkend om te zien.

De filmset van de ‘Bridge on the River Kwai’

Heb je ooit de film ‘The Bridge on the River Kwai’ gezien? Tijdens een rondreis Thailand kun je deze filmset in het echt bezoeken. De beroemde spoorbrug ligt bij het plaatsje Kanchanaburi en werd in de Tweede Wereldoorlog aangelegd door krijgsgevangenen. In het JEATH War Museum kom je alles te weten over de bouw van deze historische brug. De verhalen en foto’s van de gevangenen zullen zeker indruk op je maken. Vervolgens kun je al wandelend de houten spoorlijn oversteken. Let wel goed op, want er rijden nog altijd treinen overheen. Als er een trein aankomt, kun je in een van de nissen een veilig plekje zoeken.

Genieten in het paradijselijke Cha Am

Sla een reisgids van Thailand open en de paradijselijke foto’s stralen je tegemoet. Luxe resorts waar hemelbedden langs het zwembad staan, wuivende palmbomen met hangmatten en uitzicht op de parelwitte stranden zorgen ervoor dat Thailand het ideale land is voor een luxe zonvakantie. Bij TUI kun je tijdens een rondreis Thailand een paar dagen ontspannen aan het strand van Cha Am. Je verblijft in een luxe resort met panoramazwembad. Zie je jezelf al liggen met een tropische cocktail in je hand? Of kies je liever voor een ontspanningsmassage in de tuin vol palmbomen? Al kunnen beide natuurlijk ook.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen