Terug naar huis

Tanzania

Rondreis Tanzania

Kies dit jaar voor een rondreis Tanzania en stap de filmset van een natuurdocumentaire op National Geographic binnen. Het Afrikaanse land ligt bezaaid met wildparken waarvan Selous National Park zelfs de grootste van heel Afrika is. Maar ook de Grote Trek bijwonen op de Serengeti en een bezoek brengen aan de Ngorongoro krater doe je in Tanzania. Bijkomen van de reis kan op de paradijselijke stranden van Zanzibar.

Op safari in Tanzania

Als er één ideaal safariland bestaat dan is het Tanzania wel. Het land heeft meerdere wildparken, waarvan Selous zelfs het grootste wildpark van Afrika is. En er wordt beweerd dat Tanzania het beste land is om de Big 5 te spotten. Wie zoveel mogelijk kans wil maken op het spotten van leeuwen, buffels en olifanten in het wild kan een rondreis Tanzania boeken. Je doet dan meerdere safariparken aan met allerlei excursiemogelijkheden. Wat dacht je van een boottocht over de Rufiji rivier in Selous National Park? De kans is groot dat je nijlpaarden en krokodillen voorbij ziet zwemmen.

De Grote Trek meemaken op de Serengeti

Natuurlijk staat er een bezoek gepland aan de Serengeti en de Ngorongoro krater tijdens een rondreis Tanzania. Beide plekken zijn wereldberoemd door bijvoorbeeld de documentaires op National Geographic. Je kent de beelden vast wel van leeuwen en gnoes die over het zwarte gesteente van de krater rondtrekken. Over rondtrekken gesproken; op de Serengeti kun je de Grote Trek meemaken. Meer een miljoen Wildebeesten rennen tijdens dit ‘evenement’ over de savanne en worden gevolgd door giraffes, olifanten en leeuwen. Een indrukwekkend schouwspel ontvouwt zich. De Grote Trek kun je het hele jaar door bijwonen aangezien de dieren ieder seizoen naar een andere plek trekken.

Relaxen op het paradijselijke Zanzibar

Wist je dat Tanzania niet alleen bestaat uit safariparken? Op het tropische eiland Zanzibar, dat bij Tanzania hoort, bestaat het landschap vooral uit parelwitte zandstranden en wuivende palmbomen. Dit is de ideale plek om rustig bij te komen van de rondreis Tanzania. Zie je jezelf al zitten met je tenen begraven in het warme zand en een kokosnoot in je handen? Leen in het luxe resort zeker eens een snorkel om de koraalriffen voor de kust te bewonderen. Een kleurrijk decor van dansende koralen, rondzwemmende schildpadden en exotische vissen ligt voor je klaar. Alsof je in het paradijs bent beland.

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen