Terug naar huis

Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka

Een van de parels van Azië ontdek je tijdens een rondreis Sri Lanka. Het land dankt zijn bijnaam aan de adembenemende landschappen en de Koningssteden vol heilige bezienswaardigheden. En dan hebben we de paradijselijke stranden, waar schildpadden hun eitjes leggen, nog niet eens genoemd. Sri Lanka is dan ook het ideale land voor een avontuurlijke rondreis waarbij je unieke momenten beleeft.

Rondreizen door de Aziatische parel Sri Lanka

Dankzij de schilderachtige landschappen en de vele boeddhistische tempels is Sri Lanka een van de parels van Azië.  Vanwege de veelzijdigheid van dit land is het de perfecte plek voor een afwisselende rondreis. De ene dag reis je langs uitgestrekte theeplantages om de volgende dag een culturele reis te maken langs indrukwekkende stoepa´s. En dan zijn er ook nog de paradijselijke stranden rondom badplaats Hikkaduwa. Hier kun je de indrukwekkende rondreis Sri Lanka afsluiten met een paar dagen strand. En dat levert unieke beelden op want het uitzicht op de wuivende palmbomen is niet alleen magisch, maar dat je de schildpadden eitjes ziet leggen op het strand is onvergetelijk.

Een culturele dag in Anuradhapura

Ook voor cultuurliefhebbers valt er tijdens een rondreis Sri Lanka genoeg te ontdekken. Het land heeft een aantal rijk versierde Koningssteden waarvan Anuradhapura misschien wel de meest bekende is. De stad staat bekend om de vele stoepa’s (gigantische koepels waarin heilige relikwieën worden bewaard). Vooral die van Ruvanvelisaya Dagoba is dankzij de stenen muur met daarin uit beeld gehouwen olifanten een bezoek waard. Loop in Anuradhapura zeker ook naar de bodhiboom Jaya Sri Maha Bodhi die heilig is verklaard. Het verhaal gaat dat Gautama Boeddha onder de boom zijn verlichting bereikte en vele pelgrims proberen dat nu ook. Een uniek gezicht.

De ‘leeuwenrots’ beklimmen in de jungle

Een groot deel van Sri Lanka bestaat uit jungle. In dit natuurlijke oerwoud leven olifanten en tijgers in het wild en tijdens een safari in Yala National Park heb je kans om deze dieren te spotten. In het hart van de jungle kun je tijdens een rondreis Sri Lanka ook de leeuwenrots Sigiriya bezoeken. De koning liet hier 1600 jaar geleden een paleis bouwen met een poort die qua vorm aan een leeuw doet denken. Vandaar de bijnaam ‘leeuwenrots’. Van het paleis zijn vandaag de dag alleen de muren, grachten en enkele fresco’s zichtbaar, maar vooral het uitzicht op de omliggende jungle is adembenemend. Trek wel stevige schoenen aan, want je zult flink wat trappen moeten beklimmen om de 200 meter hoge rots te bereiken.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen