Terug naar huis

Spanje

Rondreis Spanje

Spanje is een veelzijdig en gevarieerd land. Als we de klimatologische, natuurlijke en culturele onderlinge verschillen tussen de provincies in aanmerking nemen, zou Spanje net zo goed uit meerdere landjes kunnen bestaan. Het vaste land van Spanje kan eigenlijk in vier gebieden worden opgedeeld: het vochtige, groene, noordelijke Spanje; het vlakke, schaars bevolkte binnenland; het vruchtbare, zonnige Spanje aan de Middellandse Zee en het warme, droge Andalusië. De laatstgenoemde is wellicht de beroemdste streek van het land. Daarnaast kennen we het Spanje van de onderling zo verschillende eilanden als de Balearen in de Middellandse Zee en de Canarische eilanden met hun indrukwekkende uit de oceaan oprijzende vulkaangebergten.
 
Spanje ligt op het Iberisch schiereiland in Zuid-Europa. Aan de noordzijde vormen de Pyreneeën de grens met Frankrijk en aan de westkant bevindt zich de lange grens met Portugal. Voor het overige wordt Spanje omgeven door heel veel water, te weten de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. In de Middellandse Zee bevinden zich de Balearen met de bekende eilanden Mallorca, Ibiza, Formentera en Menorca. Voor de Afrikaanse kust bevinden zich de Canarische Eilanden met onder andere Gran Canaria, Tenerife en Lanzarote. Op 2 plekken is sprake van een bijzondere buur. In het noorden is dat het vorstendom Andorra (waar u overigens gewoon met Euro’s kunt betalen) en in het zuiden een stukje Groot-Brittannië in de vorm van de rotspunt Gibraltar. Spanje grenst aan Frankrijk, Andorra en Portugal. Verder wordt Spanje omringd door de Middellandse Zee in het oosten en zuiden, door de Cantabrische Zee (zuidelijk deel van de Golf van Biskaja) in het noorden en door de Atlantische Oceaan in het westen.
 
Buiten zijn feesten, tapas en siësta is de geschiedenis, fascinerend en zichtbaar in elk van zijn steden. Sevilla, Madrid en Barcelona, om er maar een paar te noemen, onthullen de rijke cultuur en de duizend facetten van een warm en aandoenlijk Spanje.

Bekijk onze rondreis in Andalusië

 

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 15 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 15 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 529 548 810 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen