Terug naar huis

Sardinië

Rondreis Sardinië

Een rondreis op Sardinië bevat volop mystiek. Zo ontdek je op dit eiland ten westen van Italië mysterieuze bouwwerken van de prehistorische Nuraghen-stam en het puntgave amfitheater van Cagliari. Je reist doorheen een landschap vol ruige heuvels naar idyllische baaien met pittoreske plaatsen als Alghero. Ook de Costa Smeralda mag niet op het programma ontbreken. Vooral het mondaine Porto Cervo is een bezoek meer dan waard.

 

Sardinië: mix van Oost en West

De ruige, onontdekte heuvels, de grillige kustlijn, pittoreske dorpen en overheerlijke keuken maken een rondreis op Sardinië al onvergetelijk. Sardinië is het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee en ligt ten westen van Italië. Het kent een unieke cultuur met een mix van Oost en West. Van zijn historie krijg je tijdens een groepsrondreis met TUI veel te zien. Je reist dan namelijk naar de ruïnes van Tharros en de opgravingen van Su Nuraxi bij Barumini. Het is onbekend wat het nut van deze Nuraghen-bouwwerken precies was. Toch is het zeker een van de mooiste voorbeelden van prehistorische architectuur op heel Sardinië.

 

Slenteren door Cagliari

Tijdens een rondreis op Sardinië staan zeker verschillende steden op het programma. Doe bijvoorbeeld de hoofdstad Cagliari aan, gelegen aan de zuidkust van het eiland. Wandel er door de doolhofachtige straten van Castello, de oudste, ommuurde wijk van de stad. Hier bewonder je de Santa Maria-kathedraal en de vestingwerken. Bezoek ook beslist het Romeinse amfitheater van Cagliari. Dit stamt uit de 2e eeuw na Christus en is daarom een van de belangrijkste monumenten van Sardinië. Het is nog vrij intact en is 's zomers het toneel van concerten en opera's.

 

Van Alghero naar de Costa Smeralda

Een rondreis op Sardinië is niet compleet zonder bezoek aan de noordkust. Hier liggen steden als Alghero, Castelsardo en Olbia. Bij aankomst in Alghero is het net of je in Catalonië bent beland. Deze stad heeft namelijk veel Spaanse invloeden gekend. Ook de La Maddalena archipel ligt in het noorden van Sardinië. Deze 27 eilanden lijken welhaast Caraïbisch. Je ziet er volop parelwitte zandstranden met kristalhelder groenblauw water. Een eind verderop langs de kust ligt de regio Costa Smeralda. Stop hier zeker in de luxueuze badplaats Porto Cervo om onder andere de moderne Stella Maris kerk te bewonderen.

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen