Terug naar huis

Polen

Rondreis Polen

Tijdens een rondreis door Polen ontdek je de mooiste pronkstukken. Van historische en culturele steden als Warschau, Poznan en Krakau tot het Tatra-gebergte in het zuiden, je kijkt in Polen zeker je ogen uit. Voor een dagje strand ben je welkom in Gdansk, de kleurrijke stad aan de Oostzee. Sporen van de Tweede Wereldoorlog zie je hier overigens overal, bijvoorbeeld tijdens een excursie in het voormalige concentratiekamp Auschwitz.

 

De pronkstukken van Polen

De roerige geschiedenis maakt een rondreis door Polen zeer de moeite waard. De steden ademen cultuur en de natuur is er op veel plaatsen ongerept. Het zuidelijk gelegen Tatra-gebergte vormt bijvoorbeeld een wandelparadijs en is daarmee de ideale plek om de benen te strekken. Startpunt van een 10-daagse groepsreis van TUI is Warschau, de hoofdstad van Polen. Hoewel de stad in de Tweede Wereldoorlog voor meer dan 80% werd verwoest, herrees Warschau de afgelopen decennia uit de as. Wandel door het historische UNESCO-centrum met zijn Rynek Starego Miasta-plein en verbaas je over de luister die opnieuw werd opgebouwd.

 

De Poolse Oostzeekust

De Oostzeekust is wellicht een van de meest verrassende plekken die je tijdens een rondreis door Polen aandoet. Bezoek hier zeker Gdynia, Sopot en Gdansk. Ook Gdansk herbergt volop historie en werd voor een groot deel verwoest. Als je hier door de Langstraat en over de Lange Markt wandelt, zul je niet vermoeden dat de gebouwen hier geheel opnieuw gebouwd werden. Vooral de Lange Markt doet met zijn statige herenhuizen kleurrijk aan. Daarnaast heeft Gdansk een extra troef: het ligt direct aan de Oostzee. Je kunt hier dus eenvoudig een dagje strand plannen op het Plaza Stogi-zandstrand.

 

Tour langs Wieliczka en Auschwitz

Je kijkt je ogen uit tijdens een rondreis door Polen. Vooral zodra je in de buurt van de gezellige universiteitsstad Krakau komt, is er volop te zien. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de zoutmijnen van Wieliczka, waar je een tour boekt langs ondergrondse rivieren en meren en zoutsculpturen. Ook een must wanneer je Krakau bezoekt, is het voormalige concentratiekamp Auschwitz. De plek waar in de Tweede Wereldoorlog meer dan een miljoen mensen de dood vonden is tegenwoordig een monument om hen te herdenken. Een rondleiding over het terrein is dus absoluut indrukwekkend.

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen