Terug naar huis

Peru

Rondreis Peru

Tijdens een rondreis Peru zal je fototoestel overuren draaien. En niet alleen in Incastad Machu Picchu die beroemd is om zijn historische ruïnes van tempels en terrassen. Ook bij het Titicacameer schiet je onvergetelijke foto’s. Bijvoorbeeld van de Uros indianen die op het meer wonen in rieten huisjes. Of van de besneeuwde bergen van de Andes. En dan hebben we de zonnige ‘witte stad’ Arequipa nog niet eens genoemd.

Op ontdekking in Machu Picchu

Een onvergetelijke reis langs wereldwonderen, adembenemende landschappen en kleurrijke steden is de beste manier om een rondreis Peru te omschrijven. Het Zuid-Amerikaanse land is een stuk minder bekend dan bijvoorbeeld Brazilië of Argentinië, maar minstens net zo mooi. En voor rustzoekers zelfs mooier, want hordes toeristen kom je er niet tegen. Op de beroemde Incastad Machu Picchu na dan. Al is de ‘Verloren stad van de Inca’s’ zo imposant groot dat ook hier de drukte relatief is. Overigens zijn niet alleen de historische ruïnes van tempels, trappen en terrassen in Machu Picchu indrukwekkend. Ook het uitzicht op de bergen van de Andes levert een fotogeniek plaatje op. Een setje extra batterijen meenemen voor de fotocamera is aan te raden.

Op bezoek bij de Uros indianen van het Titicacameer

Kennismaken met de huidige Indianenvolkeren van Peru doe je tijdens het bezoek aan het Titicacameer. Het grootste meer van Zuid-Amerika wordt bewoond door de Uros indianen die op zelfgemaakte, drijvende eilanden leven. Hun rieten huisjes, rieten bootjes en kleurrijke gewaden steken schilderachtig af tegen het diepblauwe water van het meer. Het uitzicht op het besneeuwde Andesgebergte maakt het bezoek compleet. Overigens is het Titicacameer niet het enige natuurschoon dat je tijdens de rondreis Peru bezoekt. Ook de Colca Canyon met zijn diepe ravijnen en condors die door de lucht zweven zul je bezoeken.

Zonnen in de ‘witte stad’ Arequipa

En dan zijn er nog de steden. Natuurlijk mag de hoofdstad Lima niet ontbreken tijdens een rondreis Peru. Maar nog mooier is de ‘witte stad’ Arequipa die op een hoogte van 2.300 meter ligt. Arequipa dankt zijn bijnaam aan de vele gebouwen die gebouwd zijn met wit lavasteen afkomstig uit de naastgelegen vulkaan Misti. 

Overigens doet Arequipa dankzij de vele palmbomen en de zon (die meer dan 300 dagen per jaar schijnt) tropisch aan. Op het Plaza de Armas is het dan ook goed vertoeven met een verfrissende Pisco Sour. En dat allemaal met uitzicht op de rijk versierde La Compañia kathedraal die, hoe kan het ook anders, wit is.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen