Terug naar huis

Oman

Rondreis Oman

De sprookjeswereld van Duizend-en-een-nacht komt tot leven tijdens een rondreis Oman. In dit sultanaat, nabij de Perzische Golf, is de Arabische cultuur nog volop aanwezig. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de geitenmarkt van Nizwá. Of bewonder de versierde Sultan Qaboes-Moskee in Muscat. De rondreis is helemaal compleet na het bezoek aan schildpaddenstrand Ras-al-Jinz en aan het bedoeïenenkamp in de Wahiba Sands woestijn.

Een kennismaking met de Arabische cultuur

Bij de landen rondom de Perzische Golf denk je vast meteen aan pracht en praal. De torenhoge skyscrapers van het moderne Dubai gaan via ansichtkaarten dan ook de hele wereld over. Maar wist je dat er in dit gebied ook nog authentieke plekken te vinden zijn? Plekken waar de sprookjes van Duizend-en-een-nacht nog echt tot leven komen? Tijdens een rondreis Oman maak je kennis met de Arabische cultuur op de geitenmarkt in de stad Nizwá. Je moet er vroeg je bed voor uit, want de markt begint om zes uur ’s ochtends. Maar het verhandelen van geiten en koeien is typisch voor Oman. Een betere eerste kennismaking met het land kun je je niet voorstellen.

Zanderige dagen in Oman

Tijdens een rondreis Oman kun je niet om de magische landschappen heen. Een groot deel van het sultanaat bestaat uit woestijn. De gouden zandduinen van de Wahiba Sands woestijn ontdek je vanuit een jeep. Dat je hier ’s avonds overnacht bij de bedoeïen en slaapt onder een heldere sterrenhemel maakt de rondreis door Oman extra magisch. Over zandvlaktes gesproken: een bezoek aan het strand van Ras-al-Jinz mag niet ontbreken tijdens de vakantie Oman. Op dit strand komen reuzenschildpadden ’s avonds hun eitjes leggen. Vanaf een afstandje kun je dit unieke spektakel bekijken.

De pracht en praal van de Sultan Qaboes-Moskee

Natuurlijk staat er tijdens de rondreis Oman een bezoek aan de hoofdstad Muscat op het programma. En dat heeft ook alles te maken met de Sultan Qaboes-Moskee die hier staat. De spierwitte moskee is dankzij de grote koepel en de minaret al vanaf de buitenkant indrukwekkend, maar als je eenmaal binnen bent wordt de pracht en praal pas echt duidelijk. Handgeweven tapijten, kroonluchters van Swarovski kristallen en kleurrijke fresco’s versieren het interieur van de Sultan Qaboes-Moskee. Ook als niet-moslim mag je de moskee bezoeken. Zorg wel voor bedekkende kleding. Vrouwen moeten dan ook hun hoofd bedekken met bijvoorbeeld een sjaal.

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen