WAARSCHUWING!

Heeft u vragen over uw reis m.b.t. het Coronavirus (COVID-19)?

Meer info
Terug naar huis

Oezbekistan

Rondreis Oezbekistan

Maak tijdens een rondreis Oezbekistan kennis met de nomadencultuur van dit Aziatische land. Zo slaap je middenin de woestijn in een yurt (een traditionele tent). En ondertussen kun je proeven van de internationaal gewaardeerde Gulyakandoz wijn. Wist je trouwens dat Oezbekistan dankzij de vele Koranscholen ook een oosterse uitstraling heeft? Een les kalligrafie volgen in de Sher-Dor madrassa is een aanrader.

Les kalligrafie volgen in de Koranschool Sher-Dor

Een oosters sprookje komt tot leven tijdens een rondreis Oezbekistan. Dit Aziatische land is ongerept en heeft een woestijnachtig landschap waar de locals in yurts wonen. Al zijn er ook genoeg culturele steden te vinden met kleurrijke bezienswaardigheden. Zo kom je door het volgen van de Zijderoute vanzelf in de karavaanstad Samarkand aan. In deze stad zijn de drie kolossale Koranscholen absoluut een bezoek waard. De tijgers op de voorzijde van de Sher-Dor madrassa zijn enorm fotogeniek. En in de school kun je een les kalligrafie bijwonen. De ansichtkaarten die je naar huis opstuurt worden door de sierlijke letters meteen een stuk specialer.

Proeven van Oezbeekse wijn

Je zult het niet geloven, maar dankzij irrigatie in het woestijnlandschap is Oezbekistan enorm vruchtbaar. Rondom de stad Bukhara worden vele wijnen verbouwd die internationale prijzen winnen. Zo kun je op de overdekte Central Bazaar proeven van de Gulyakandoz wijn. En dat allemaal terwijl je langs de kramen wandelt vol handgeknoopte tapijten. Oezbekistan is dan ook een van de grootste katoenproducenten ter wereld. Is zo’n tapijt te groot om mee naar huis te nemen? Dan kun je tijdens de rondreis Oezbekistan ook kiezen uit geurige kruiden en schalen van keramiek.

In de woestijn slapen in een Yurt

Een onvergetelijke ervaring wacht op je bij de nederzetting Yangigzan. Terwijl je dieper de woestijn in trekt passeer je eerst de stad Nurata die door Alexander de Grote is gesticht. In Nurata kun je zijn graf bezoeken. Als je vervolgens aankomt in Yangigzan staat de yurt al voor je klaar. In zo’n traditionele nomadentent slaap je vannacht tijdens de rondreis Oezbekistan. Al staat er eerst nog een kamelentocht door de woestijn op het programma. En ook het diner onder de sterrenhemel en met op de achtergrond Kazachse muziek vergeet je nooit meer. Wedden dat je na alle indrukken die je opdoet heerlijk slaapt in de tent?

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen