Terug naar huis

Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw Zeeland

Bij veel natuurliefhebbers staat Nieuw-Zeeland hoog op de bucketlist. En dat is niet zo gek, want de bergachtige landschappen zijn hier adembenemend. Tijdens een rondreis Nieuw-Zeeland bekijk je zo veel mogelijk van zowel het Noordereiland als het Zuidereiland. Ga bijvoorbeeld kajakken langs de turquoise gekleurde baaien van Abel Tasman National Park of ontspan in de thermale bronnen van Rotorua.

Op bezoek bij Abel Tasman National Park

Een paradijs op aarde kun je Nieuw-Zeeland wel noemen. Het land staat bekend om de magische landschappen en fotogenieke plekken. En hoewel de sfeervolle steden zeker niet ontbreken, is Nieuw-Zeeland vooral een land voor natuurliefhebbers. Wie zo veel mogelijk van het natuurschoon wil zien kan bij TUI een rondreis Nieuw-Zeeland boeken. Trek zeker het Abel Tasman National Park in met een kajak. Het mag dan wel het kleinste nationaal park van Nieuw-Zeeland zijn, de turquoise gekleurde baaien, verlaten zandstranden en berkenbossen zijn adembenemend. Met een beetje mazzel krijg je tijdens het kajakken gezelschap van pinguïns of zeehonden.

Een relax dagje in Rotorua

Goed om te weten is dat Abel Tasman NP op het Zuidereiland ligt. Tijdens de rondreis Nieuw-Zeeland staat er een ferrytocht naar het Noordereiland op het programma zodat je ook hier de natuur kunt bewonderen. En dan kun je niet om Rotorua heen. Het kuuroord wordt omringd door spuitende geisers, vulkanische valleien en stomende kliffen. Je kunt hier dan ook prima relaxen in een van de thermale baden. Doe dat na het bezoek aan Hobbiton - bekend van de Lord of the Rings - en voor het bezoek aan een Maori dorp, waar de locals ’s avonds voor je optreden bij het kampvuur.

Zonnen in sfeervol Wellington

Wellington op het Noordereiland is misschien wel de meest sfeervolle stad van Nieuw-Zeeland. Hier geen hoogbouw, maar luxevilla’s die tegen groene heuvels zijn opgebouwd. En ook de goudkleurige stranden langs het diepblauwe Wellington Bay dragen bij aan de pittoreske uitstraling van de stad. Bezoek tijdens de rondreis Nieuw-Zeeland zeker het Te Papa-museum. Hedendaagse kunstcollecties liggen naast primitieve Maorivoorwerpen tentoongesteld. Het feit dat je welkom wordt geheten met een traditionele Maoriverwelkoming maakt het culturele museumbezoek compleet. Ontspannen doe je daarna op een van de stranden van Wellington.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen