Terug naar huis

Namibië

Rondreis Namibie

Voor avonturiers is een rondreis Namibië een onvergetelijke ervaring. Dat komt omdat je in dit Afrikaanse land zowel zachte stranden als wildparken en kleurrijke woestijnen vindt. Vooral in de Namibwoestijn met de hoge zandduinen en magische sterrenhemel, kijk je je ogen uit. En wat dacht je van wilde dieren spotten in Etosha National Park? Uitwaaien kan in het kuststadje Swakopmund aan de Atlantische Oceaan.

Overnachten in de Namibwoestijn

In het Afrikaanse Namibië komen kleurrijke landschappen, wildparken en zachte zandstranden samen. Tijdens een rondreis Namibië ontdek je iedere dag weer een andere bijzondere plek. Ideaal voor wie houdt van avontuur. Het land is vooral bekend van de Namibwoestijn, de oudste woestijn op aarde. Hoge zandduinen die onder invloed van de zon van fel oranje tot dieprood kleuren, zorgen ervoor dat de Namib desert een fotogenieke plek is. Vooral in de Sossusvlei waar de duinen hoger dan driehonderd meter zijn. Bovendien is ook de sterrenhemel adembenemend. Het komt dus goed uit dat je overnacht midden in de woestijn.

Wild spotten in Etosha National Park

Het spotten van wild doe je tijdens de rondreis Namibië in Etosha National Park. Ga mee op safari en bewonder de leeuwen, olifanten, luipaarden en springbokken die het park als thuis beschouwen. Vooral in het droge seizoen, tijdens de zomermaanden, is de kans groot dat je de wilde dieren bij een waterplas ziet drinken. Wist je dat ook de Himba in Etosha leven? Dit nomadenvolk leeft dankzij de veehouderij nog op traditionele wijze en zijn te herkennen aan hun rode huidskleur. Dat komt omdat ze zichzelf insmeren met ‘otjize’, een mengsel van botervet en oker. Jezelf insmeren met dit mengsel kan als je de Himba-stam bezoekt. Dan ben je ook meteen beschermd tegen de zon.

Uitwaaien in het sfeervolle Swakopmund

In Namibië kun je in het sfeervolle kustplaatsje Swakopmund heerlijk uitwaaien. De stad wordt omringd door gouden zandstranden die aan de Atlantische Oceaan grenzen. De koloniale architectuur, de gezellige boulevard en de vele terrassen aan zee zorgen voor een ontspannen vakantiesfeer. Kun je maar moeilijk stilzitten? Ga tijdens de rondreis Namibië dan kajakken in Walvis Bay. Je peddelt hier langs flamingo’s, pelikanen en zeehonden. En met een beetje geluk spot je zelfs dolfijnen en walvissen. Een onvergetelijke ervaring! Bijkomen kan ’s avonds op een van de terrassen op de boulevard van Swakopmund. Vooral tijdens zonsondergang is het hier goed vertoeven.

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen