WAARSCHUWING!

Heeft u vragen over uw reis m.b.t. het Coronavirus (COVID-19)?

Meer info
Terug naar huis

Myanmar

Rondreis Myanmar

Sprookjesachtige pagodes, groene natuurgebieden en koloniale steden versieren samen het landschap van Myanmar. Het land in Zuidoost-Azië is de ideale plek voor een culturele rondreis. Dat komt omdat je in Yangon kennis maakt met het Engelse verleden en in Mandalay het Mahamuni Buddha tempelcomplex kunt bezoeken. Stap tijdens de rondreis Myanmar zeker ook de trein in naar het Inlemeer en bewonder de glooiende rijstvelden.

Een culturele dag in Mandalay

Laat je tijdens een rondreis Myanmar betoveren door de feeërieke pagodes, rijk versierde tempels en sprookjesachtige landschappen die in dit Zuidoost-Aziatische land te vinden zijn. Vooral in de centraal gelegen stad Mandalay struikel je over de indrukwekkende gebedshuizen. De bronzen beelden van de Khmer strijders en de gouden Boeddhabeelden in het Mahamuni Buddha tempelcomplex laten een onuitwisbare indruk op je achter. Overigens ligt Mandalay tussen glooiende, groene heuvels met de 240 meter hoge Mandalay Hill als hoogtepunt. Beklim deze heuvel voor zonsondergang om de gouden pagodes in het laatste avondlicht te zien schitteren.

De Engelse sfeer van Yangon

Wist je dat Myanmar ooit in handen was van de Engelsen? Het land heette toen nog Birma en in de zuidelijke stad Yangon maak je kennis met het koloniale verleden. Zo ademt het crèmekleurige Strand Hotel met zijn Victoriaanse bouwstijl een typisch Engelse sfeer uit. Overigens kun je in Yangon ook kennis maken met de cultuur van Myanmar. Op de Bogyoke Aung San Market wordt verfijnd textiel en sierlijk handwerk verkocht. Om ook de kleurrijke juwelen niet te vergeten. Een souvenir vinden zal tijdens een rondreis Myanmar geen enkel probleem zijn.

De sprookjesachtige natuur van Myanmar

Kennismaken met de natuur van Myanmar doe je vanuit de trein op weg naar het Inlemeer. Onderweg passeren glooiende rijstvelden en karststenen grotten de revue. Zodra je tijdens de rondreis Myanmar aankomt bij het Inlemeer zullen de op palen gebouwde huizen en de drijvende tuinen meteen opvallen. En op dit diepblauwe meer maak je ook kennis met de beroemde ‘leg rowers’ die de houten boten met hun voeten en benen voortbewegen. Dat zij dan ook nog een rieten hoed dragen maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet. Houd zeker ook de oevers van het meer in de gaten want er zijn duizenden, vervallen pagodes te vinden rondom het Inlemeer.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen