Terug naar huis

Mexico

Rondreis Mexico

Cultuur- en zonliefhebbers opgelet: tijdens een rondreis Mexico is er voor ieder wat wils. Het land in Midden-Amerika wordt niet voor niets versierd door historische Mayasteden en paradijselijke stranden. Zo kun je niet om Chichén Itzá met de beroemde Piramide van Kukulcán heen. Bijkomen doe je op het parelwitte strand van Playa del Carmen. Of duik de Caribische Zee in en bewonder de koralen van het Grote Maya-rif.

Een indrukwekkend bezoek aan Mayastad Chichén Itzá

Het land van de Maya’s en de stranden is de korte samenvatting van Mexico. Dit land in Midden-Amerika is dan ook geliefd bij zowel cultuurliefhebbers als zonnekloppers. Tijdens een rondreis Mexico komen beide speerpunten samen en ontdek je de mooiste plekken van het land. Zoals wereldwonder Chichén Itzá, dat de belangrijkste Mayastad van Mexico is. Niet alleen door de beroemde Piramide van Kukulcán, maar ook door de Tempel van de Krijgers die versierd wordt door 68 zuilen en afbeeldingen van jaguars. En het feit dat Chichén Itzá verborgen ligt in de jungle maakt deze plek extra magisch.

Ontspannen in het paradijselijke Playa del Carmen

Genieten van de zon doe je tijdens de rondreis Mexico op het strand van Playa del Carmen. Deze badplaats ligt op het populaire schiereiland Yucatán en laat zich kenmerken door zijn kilometers lange zandstrand. Wuivende palmbomen, luxe resorts én fonkelblauw zeewater maken het tropische plaatje compleet. Wist je dat Playa del Carmen ook een bekend duikersparadijs is? Voor de kust van Mexico ligt namelijk het 900 kilometer lange Grote Maya-rif. Zodra je de Caribische Zee in duikt kom je terecht in een levensecht aquarium vol koraalriffen, roggen, schildpadden en kleurrijke vissen. De snorkel leen je in het hotel, dus die hoef je niet per se in de koffer te stoppen.

Proeven van Mexico in het charmante Merida

Zin om het onbekende Mexico te leren kennen? Let tijdens de rondreis Mexico dan goed op in Merida. Deze charmante stad op Yucatán laat zich kenmerken door het schitterende, koloniale centrum. Kronkelige straatjes voeren je langs huizen waarvan elke gevel een andere kleur heeft. En op Plaza Grande geniet je op een van de terrassen van een Corona en een quesadilla. Als er dan ook nog een oude Volkswagen Kever voorbij komt rijden, is het plaatje helemaal compleet. Merida is niet voor niets een kleurrijke stad waar je schilderachtige vakantiefoto’s maakt. Heb je nog wat plaats over gelaten in je koffer? Ga dan shoppen op de Artesanias Bazar García Rejón.

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen