Terug naar huis

Marokko

Rondreis Marokko

Het sprookje van Aladdin komt tot leven tijdens een rondreis Marokko. Zo ontdek je op de souk in Koningsstad Marrakech betoverende lampen die er sprookjesachtig uitzien. En tijdens de route door het Atlasgebergte ontdek je groene oases, warmwaterbronnen en historische kastelen. Het enige verschil met Aladdin? Je legt de rondreis af in een minibus in plaats vanop een vliegend tapijt.

Reizen langs de groene oases van het Atlasgebergte

De sprookjes van Duizend-en-een-nacht komen tot leven tijdens een rondreis Marokko. In dit Noord-Afrikaanse land reis je niet alleen langs Koningssteden en maagdelijk witte badplaatsen, maar ook langs authentieke berberdorpjes in het Atlasgebergte. Zoals bijvoorbeeld het groene Beni-Mellal waar de 17-eeuwse Kasba Bel Koush al van ver te zien is. Al zijn ook de uitzichten op de bergen van de Atlas indrukwekkend te noemen. En dankzij de vele olijfgaarden en de bron van Aïn Asserdoun is het alsof je in een oase terecht bent gekomen. Het enige wat ontbreekt zijn de kamelen. Al kun je die onderweg zomaar langs de weg zien lopen.

Een kleurrijk bezoek aan Koningsstad Marrakech

Nog zo’n indrukwekkende plek aan de voet van het Atlasgebergte is de Koningsstad Marrakech. Vooral in het oude centrum, binnen de stadsmuren, is de Oosterse wereld volop aanwezig. Volg in de smalle straten vooral je neus, want die leiden je direct naar de souks waar specerijen en vers fruit te koop zijn. Om toch ook de betoverende lampen, waterpijpen en zilveren schalen niet te vergeten. Je hoeft niet bang te zijn om de weg kwijt te raken, want de 69 meter hoge Koutoubia moskee doet dienst als herkenningspunt. En anders kun je tijdens de rondreis Marokko altijd een slangenbezweerder of muzikant volgen, want zij brengen je naar het centrale Djemaa el Fna plein.

Zonnen in de ‘Witte Stad’ Casablanca

Bijkomen van de rondreis Marokko kan in de havenstad Casablanca. De hoofdstraat van deze stad is de Boulevard de la Corniche en grenst direct aan de witte zandstranden langs de Atlantische Oceaan. De ideale plek om te ontspannen onder de zon. De vele palmbomen zorgen voor schaduwrijke plekken. En op de gezellige terrassen is het goed vertoeven met een kop muntthee. Wist je trouwens dat Casablanca ook wel de ‘Witte Stad’ wordt genoemd. Dat komt omdat de meeste woningen en gebedshuizen in de stad wit geschilderd zijn. Zo ook de Hassan II Moskee die vanbinnen versierd wordt door mozaïeken, houtsnijwerken en marmeren zuilen. Als niet-moslim mag je de moskee bezoeken, maar dan wel met bedekkende kleding. Hou daar rekening mee. 

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen