Terug naar huis

Malta

Malta

Voor een afwisselende rondreis dicht bij huis is de eilandengroep Malta zeer geschikt. Dat komt omdat er op deze eilanden in de Middellandse Zee van alles te beleven is. Zo kun je tijdens de rondreis Malta niet om de culturele hoofdstad Valletta heen. En ook in de bruisende badplaats St. Julians is het dankzij de baaitjes en terrassen goed vertoeven. Toe aan wat actie? Ga tijdens de vakantie Malta dan duiken of snorkelen.

Malta induiken

Een Engelse parel in de blauwe Middellandse Zee is de beste manier om Malta te omschrijven. De eilandengroep ligt tussen Italië en Afrika en bestaat uit meerdere eilanden, met Malta als hoofdeiland. Vooral onder duikliefhebbers is het een geliefde bestemming. Het helderblauwe wateroppervlakte herbergt dan ook allerlei mystieke grotten, verzonken schepen en grillige rotsformaties. Tijdens een rondreis Malta kun je op een van je vrije dagen een duikexcursie maken. Of snorkelen in de Blauwe Grot. Een onvergetelijke ervaring dankzij het water dat in allerlei tinten blauw kleurt.

Sightseeing in cultureel Valletta

Ook voor cultuurliefhebbers is er tijdens een rondreis Malta genoeg te zien. De hoofdstad Valletta staat niet voor niets bekend om de historische vestingwerken en rijk versierde meesterwerken. Vooral het middeleeuwse Grootmeesterspaleis is een bezoek waard. Barokke plafondschilderingen, stevige zuilen en Ottomaanse wapens die door ridders werden gebruikt versieren het paleis. Zodra je dit imposante gebouw verlaat, kom je terecht in de smalle straten van Valletta. Het is hier goed vertoeven op de trapterrassen. Met een glas wijn en een pasta carbonara bijvoorbeeld. Malta mag dan wel Engels zijn, Italiaanse invloeden zijn er volop.

Zonnen en swingen in St. Julians

Een van de meest schilderachtige plekken op Malta is de bruisende badplaats St. Julians. Op een van de rotsplateaus, langs de diepblauwe baaien, kun je prima van de zon genieten. Ondertussen dobberen de kleurrijke vissersboten op de golven van de Middellandse Zee. Omdat St. Julians meerdere baaien heeft is er altijd wel een plekje te vinden. ’s Avonds is de badplaats ook de plek om de rondreis Malta iets swingends mee te geven. St. Julians staat namelijk bekend om zijn hippe uitgaansleven. Al kun je natuurlijk ook prima een pintje bestellen op een terras aan zee.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen