Terug naar huis

Maleisië

Rondreis Maleisië

In Maleisië zorgen de moderne steden en fotogenieke natuurgebieden voor een afwisselende rondreis. Het land in Zuidoost-Azië gaat door de futuristische skyscrapers in hoofdstad Kuala Lumpur de hele wereld over. Maar ook de fotogenieke theeplantages van de Cameron Highlands doen het goed op vakantiefoto’s. En dan bezoek je tijdens de rondreis Maleisië ook nog de jungle van Borneo. Met kans om orang-oetans te spotten.

De moderne gezichten van Kuala Lumpur

Fascinerende natuurgebieden en moderne steden bewonder je allemaal tijdens een rondreis Maleisië. Het land in Zuidoost-ligt net onder Thailand en is grotendeels ongerept. Voor rustzoekers is Maleisië dan ook een ideaal land om in rond te trekken. Al begint de reis in de drukke metropool Kuala Lumpur. De hoofdstad van Maleisië dankt zijn gezicht aan de futuristische skyscrapers waarvan de twee torens van de Petronas Twin Towers de skyline domineren. In het 452 meter hoge complex kun je de lift nemen naar de 82e verdieping en vanaf het uitzichtplatform de stad bewonderen. Vooral na zonsondergang, met alle verlichting aan, een aanrader.

Thee proeven op de Cameron Highlands

Een stuk minder modern, maar minstens net zo bijzonder zijn de Cameron Highlands in het westen van Maleisië. Deze heuvelachtige hooglanden worden bedekt door felgroene theeplantages waar de locals (met rieten hoedjes) de theebladeren plukken. Vooral vanaf de 2.032 meter hoge Mount Brinchang heb je een panoramisch uitzicht over het fotogenieke gebied. Bezoek de Cameron Highlands tijdens de rondreis Maleisië net voor zonsopkomst of zonsondergang, want onder invloed van de zon is het landschap helemaal sprookjesachtig te noemen. Zie je jezelf al zitten met een verse kop thee genietend van het romantische uitzicht?

Een expeditie door de jungle van Borneo

Wist je dat het noordelijke deel van Borneo ook tot Maleisië behoort? Een bezoek aan het Bako National Park mag eigenlijk niet ontbreken tijdens de rondreis Maleisië. Dat komt omdat je hier tussen de dichtbegroeide mangroves, de grillige kliffen en de donkergroene oerwouden zomaar orang-oetans in het wild kunt spotten. Al moet je daarvoor wel heel veel mazzel hebben. Hetzelfde geldt voor de bedreigde neushoornvogel die te herkennen is aan de kleurrijke hoorn op zijn snavel en de neusaap met zijn grote, naar beneden hangende neus. Gelukkig is de natuur op Borneo op zichzelf al indrukwekkend genoeg.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen