Terug naar huis

Letland

Rondreis Letland

Dankzij de vele paleizen ziet Letland er sprookjesachtig uit. Het land in Noord-Europa is vooral voor cultuurliefhebbers een aanrader. Dat komt omdat je in de hoofdstad Riga kleurrijke art-nouveauhuizen en gebouwen kunt bezichtigen. En tijdens de rondreis Letland bezoek je ook het paleis van Rundale dat bekend staat als het Versailles van Letland. Natuurliefhebber? Dan zit je goed in Gauja National Park.

Op ontdekking in het kleurrijke Riga

In het noorden van Europa is Letland een ideaal land voor een afwisselende rondreis. Steden vol art-nouveauhuizen, schitterende paleizen en groene natuurgebieden vormen samen het Letse decor. Vooral in de hoofdstad Riga kom je ogen tekort tijdens een rondreis Letland. Dat komt niet alleen door de vrolijk gekleurde gildehuizen en de rijkversierde gebouwen, maar ook door de imposante Dom van Riga. Deze gotische kathedraal steekt met zijn klokkentoren hoog boven de stad uit en is een van de oudste heiligdommen van heel Letland. De gebrandschilderde ramen zijn zeker het bekijken van dichtbij waard. Zoek vervolgens een terras op in de Oude Stad en geniet van een verfrissende pint.

Een bezoek aan het Versailles van Letland

Versailles in Letland? Het paleis van Rundale is gebouwd naar het voorbeeld van het kasteel van Versailles in Parijs en is het belangrijkste paleis van Letland. Een bezoek aan dit indrukwekkende gebouw staat tijdens de rondreis Letland op het programma. Bewonder de dure kroonluchters in de troonzaal en de plafondschilderingen in de balzaal. En net zoals zijn grote broer in Parijs heeft ook dit paleis Franse tuinen waar je doorheen kunt wandelen. Wist je dat het paleis van Rundale ontworpen is door de architect Bartolomeo Rastrelli? Hij heeft ook het winterpaleis van de Hermitage in St. Petersburg ontworpen, dus als je die in het paleis herkend is dat niet zo vreemd.

Sprookjespaleizen middenin het bos

Natuur en geschiedenis komen samen in de stad Sigulda. Dat komt omdat de stad der paleizen middenin het majestueuze Gauja National Park ligt. Beklim zeker het middeleeuwse kasteel Turaida om te genieten van het uitzicht op de beboste heuvels. Je ziet er ook de Gauja rivier door het groene landschap kronkelen. Een schilderachtig plaatje. Aan het eind van de dag kun je tijdens de rondreis Letland het sfeervolle, historische centrum van Sigulda opzoeken. Op de terrassen schenken ze Letse wijn van berkensap. Een lokale specialiteit die het proeven meer dan waard is.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen