Terug naar huis

Kenia

Rondreis Kenia

Leg je verrekijker maar alvast klaar, want tijdens een rondreis Kenia kun je deze goed gebruiken. Het Afrikaanse land heeft vele wildparken waar de Big 5 leeft. Tijdens een safari in de Masai Mara kun je zomaar leeuwen, gnoes en zebra’s tegengekomen. En tijdens het ontdekken van het Nationaal Park Amboseli is de besneeuwde Kilimanjaro een indrukwekkend achtergronddecor. Ga je tussen juli en oktober? Dan kun je de Grote Trek bijwonen.

De Grote Trek in de Masai Mara

Met zijn vele wildparken is Kenia hét land bij uitstek voor een safari. De kans dat je hier de Big 5 spot tijdens een safari is bijzonder groot. Dat komt omdat je tijdens de rondreis Kenia meerdere wildparken bezoekt. Het meest bekende park is de Masai Mara. Niet alleen omdat hier de gelijknamige Afrikaanse stam leeft, maar ook omdat je in de Masai Mara de Grote Trek kunt bijwonen. Tussen juli en oktober steken miljoenen gnoes en zebra’s de Afrikaanse savanne over wat zorgt voor een spectaculaire ervaring. De roofdieren die volgen maken het extra spannend. Met een beetje geluk maak je zelfs een ‘kill’ mee. Onvergetelijk!

Wild spotten in Kenia

Net zo indrukwekkend, maar een stuk onbekender is het Nationaal Park Amboseli. Dit wildpark ligt op de grens met Tanzania en is dé plek om de Kilimanjaro te bewonderen. Zie je jezelf al over de savanne wandelen met in de verte uitzicht op de besneeuwde top van deze reus? Je maakt zo’n wandelsafari tijdens een rondreis Kenia onder leiding van een gids. De olifanten, leeuwen en buffels die Amboseli als thuis ervaren maken het ongevaarlijk om er op pad te gaan. Bijkomen kan ’s avonds in de luxe lodge in het wildpark. Vooral tijdens zonsondergang kleurt de savanne in allerlei tinten geel, rood en oranje en is het uitzicht adembenemend.

Varen langs krokodillen & nijlpaarden

Ook in Tsavo West en Taita Hills Wildlife Sanctuary draait alles om de wilde dieren. Met een beetje geluk kun je aan het eind van de rondreis Kenia de hele Big 5 van je bucketlist afstrepen. Kom je voor de krokodillen en de nijlpaarden? Hou dan je ogen goed open tijdens het bezoek aan Lake Naivasha. In eerste instantie zullen bij dit meer vooral de vele flamingo’s opvallen. Maar als je langer en beter kijkt, zie je misschien wel rimpelingen op het wateroppervlak. En vanaf de boot zijn de wilde dieren maar een paar meter weg. Wedden dat je ´s avonds heerlijk slaapt. Mét dierengeluiden op de achtergrond, want je verblijft hier in een luxe lodge aan het meer.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen