Terug naar huis

Jordanië

Rondreis Jordanië

In het Midden-Oosten is Jordanië een mystiek land waar je een betoverende ontdekkingsreis maakt. Dat komt door de kleurrijke woestijnen en unieke rotssteden die je hier tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan Petra waar de vele tempels, tombes en façades uit de rooskleurige rotsen zijn gehakt. Ga vervolgens op ontdekking in de sprookjesachtige Wadi Rum woestijn en ontspan tijdens de rondreis Jordanië door te dobberen in de Dode Zee.

Het unieke gezicht van rotsstad Petra

Een betoverende ontdekkingsreis door het Midden-Oosten is zo’n beetje de samenvatting van een rondreis Jordanië. Het land staat bekend om de kleurrijke woestijnlandschappen en de mysterieuze rotssteden zoals Petra. Deze unieke stad bereik je door het 8 kilometer lange Al-Siq pad te volgen en door een smalle kloof te lopen. Op het punt dat de kloof zich opent is Petra uit de zandstenen rotsen gebeiteld. Vele tempels, tombes en façades heten je welkom. Vooral de 40 meter hoge graftempel El Khazneh is enorm fotogeniek. Zeker als de zon langzaam onder gaat en de rood-roze gekleurde rotsen extra in het zonnetje zet. Houd de camera bij de hand!

Op ontdekking in de kleurrijke Wadi Rum woestijn

Ook in de Wadi Rum woestijn maak je tijdens een rondreis Jordanië indrukwekkende vakantiefoto’s. Als je thuis terugkijkt naar deze foto’s lijken ze rechtstreeks uit een sprookjesboek van Duizend-en-een-nacht te komen. Dat komt omdat de Wadi Rum bestaat uit roodkleurig zand, ruige rotsformaties en hellende zandduinen. Nomadenfamilies die met hun kamelen rondtrekken maken het decor compleet. Overigens is ook de Wadi Rum tijdens zonsondergang spectaculair. Onder invloed van de zon verandert de woestijn continu van kleur. Je ontdekt er kleuren als rood, geel en oranje. Als de zon eenmaal onder is komt de magische sterrenhemel tevoorschijn en is het alsof je in de ruimte terecht bent gekomen.

Dobberen in de Dode Zee

Het zand van je huid afspoelen lukt zeker in de Dode Zee. Dit wereldberoemde meer ligt op de grens tussen Jordanië en Israël en is de plek waar je kunt drijven op het water. Dat komt door de grote concentratie zout die in het diepblauwe water te vinden is. Al vind je er ook modder met helende krachten. De modder op je gezicht smeren, op laten drogen onder de zon en daarna weer afspoelen zorgt ervoor dat je een babyzacht huidje krijgt. Overigens verblijf je tijdens de rondreis Jordanië in een hotel met spa. Ook hier kun je de hele dag baden in het zwembad met uitzicht op de Dode Zee. Ontspanning gegarandeerd!

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen