Terug naar huis

Italië

Rondreis Italië

Een rondreis door Italië voert je doorheen het land van 'la dolce vita', het goede leven. Niet alleen het leven is hier goed, ook de steden en de natuur mogen er zijn. En hou je van cultuur en geschiedenis? Dan mag een bezoek aan de beroemde bezienswaardigheden in Venetië, Florence en Rome niet ontbreken. Rijd door de glooiende heuvels van Toscane, verken het onontdekte Puglia of reis eens op het stralende Sicilië.

 

De vele gezichten van Italië

Tijdens een rondreis door Italië leer je dit afwisselende land nóg beter kennen. Wie denkt aan Italië ziet de glooiende heuvels van Toscane voor zich, levendige cultuursteden als Venetië, Napels, Florence en Rome, uitgestrekte zandstranden, Romeinse opgravingen, pizza, pasta en de lekkerste wijnen. Een rondreis met TUI is net zo afwisselend als het land zelf en biedt dus voor elk wat wils. Verken bijvoorbeeld het sprookjesachtige Toscane met zijn renaissancesteden als Siena en Lucca of laat je eens verrassen door de kleurrijke Amalfi-kust bij Sorrentino.

 

Verken het onontdekte Puglia

Een van de meest onbekende streken van Italië is Puglia. Je vindt deze regio in het zuidoosten, in de 'hak van de laars'. De dorpen zijn er schilderachtig, de natuur ongerept en de lokale keuken overheerlijk. Daarmee is het dus een ideale bestemming voor een rondreis door Italië. Aanraders om te bezoeken zijn het magische dorp Alberobello met zijn honderden trulli (ronde huisjes met een kegelvormig dak ), het fotogenieke Ostuni en de barokstad Lecce. Daar bewonder je onder meer de weelderig versierde Basilica di Santa Croce.

 

Rondreis op stralend Sicilië

Met al dat moois op het vasteland zou je bijna vergeten dat Italië ook schitterende eilanden heeft. Zo kun je met TUI bijvoorbeeld een rondreis maken op Sicilië of Sardinië. Beide eilanden hebben een geheel eigen gezicht. Zo is Sicilië het grootste eiland in de Middellandse Zee. Het biedt een fascinerende mix van ruige natuur en sfeervolle badsteden. Bezoek zeker het authentieke Cefalu aan de noordkust en Taormina aan de oostkust. Alleen al vanwege het uitzicht op de Etna is deze geliefde badplaats een stop waard tijdens je rondreis door Italië.

Bekijk alle reizen
Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen