Terug naar huis

Israël

Rondreis Israël

Denk je bij het Midden-Oosten al snel aan woestijnlandschappen en mensen die bidden op heilige plekken? Tijdens een rondreis Israël is dat precies wat je tegenkomt. Zo kun je in de historische hoofdstad Jeruzalem de Joodse bevolking en de Arabische inwoners zien bidden bij de Klaagmuur. Na het drijven in de Dode Zee bezoek je de hippe metropool Tel Aviv. En op Gordon Beach en The Promenade is het goed vertoeven onder de zon.

Een historische dag in Jeruzalem

Een rondreis door het beloofde land Israël brengt je in de voetsporen van de Bijbelse figuren. En die zijn voor zowel de Joodse bevolking als de Arabische inwoners heilig. In de hoofdstad Jeruzalem komen de twee volken samen op de Tempelberg. De Joden stappen hier binnen in de Rotskoepel en de Arabische bevolking bid in de Al-Aqsamoskee. Daaromheen ligt de wereldberoemde Klaagmuur waar ze gebeden uit de Torah in de muur achtergelaten en ze op hun knieën bidden. Ook hier komen de Joden en Palestijnen samen. Een interessant schouwspel als je bedenkt dat de twee volken totaal niet met elkaar overweg kunnen.

Drijven in de Dode Zee

Bijkomen van de chaos van Jeruzalem kan in de Dode Zee. Dit wereldberoemde meer heeft namelijk een hoge concentratie zout waardoor je er automatisch blijft drijven. En omdat het water van de Dode Zee enorm veel mineralen bevat is er een duik of dobbersessie nemen ook goed voor de huid. Wedden dat na het drijven in de Dode Zee je als herboren voelt? Ideaal, want die nieuwe energie kun je tijdens de rondreis Israël gebruiken om door de grotten van Qumran te wandelen. In de grotten werden de historische Dode Zee-rollen 2000 jaar geleden gevonden. In het bezoekerscentrum kom je alles te weten over deze collectie handschriften uit de Joodse cultuur.

Zonnen in het hippe Tel Aviv

Met zijn prachtige stranden, goede restaurants en vele winkels is Tel Aviv een bruisende en moderne metropool. Op Gordon Beach kun je prima ontspannen onder de zon en bijkomen van de rondreis Israël. Naarmate de dag vordert is het aan te raden om The Promenade te volgen in de richting van de haven van Jaffa. Deze oude stad grenst aan Tel Aviv en is tijdens zonsondergang sprookjesachtig te noemen. De zon die de zandkleurige huizen in het licht zet en de dobberende vissersboten op de Middellandse Zee zorgen voor een schilderachtige vakantiefoto. Als je vervolgens weer terugkeert naar Tel Aviv loop je langs hippe restaurants waar je van de deegpasteitjes Bourekas kunt proeven.

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen