Terug naar huis

Indonesië

Rondreis Indonesië

In Indonesië maak je tijdens een rondreis kennis met de kleurrijke landschappen van dit tropische land. Zo kun je de rondreis Indonesië beginnen op het paradijselijke strand van Sanur. Zie je jezelf al zitten onder een wuivende palmboom? Bezoek vervolgens de rijstvelden van Ubud en vergaap je aan de groene heuvels vol rijst, koffie en cacao. En voor de cultuurliefhebbers is het bezoek aan de Borobudur tempel onvergetelijk.

Een tropische strandvakantie op Bali

Groene rijstvelden, witte stranden en rijk versierde tempels maken van Indonesië een kleurrijk land. Wie zoveel mogelijk van de tropische landschappen en culturele bouwwerken wil bewonderen kan bij TUI kiezen voor een rondreis Indonesië. Begin en eindig de reis in Sanur om hier te genieten van de parelwitte zandstranden. Zie je jezelf al zitten onder een schaduwrijke palmboom met een kokosnoot in je hand? Of zoek je bij het luxe hotel liever een hangmat op om een goed boek te lezen? Tussendoor komt de ober met liefde een gezonde smoothie brengen. Alsof je in het paradijs terecht bent gekomen.

Op verkenning bij de rijstvelden van Ubud

Na een paar dagen relaxe de zon is het tijd om Indonesië te verkennen. Het land heeft meerdere eilanden met Bali en Java als meest populaire plekken. Sanur ligt op Bali en ook het tropische plaatsje Ubud is op dit eiland te vinden. De glooiende rijstvelden en koffie- en cacaoplantages van Ubud zijn zeker een bezoek waard tijdens een rondreis Indonesië. Vooral omdat het uitzicht op het groene landschap adembenemend is. Glooiende heuvels waar locals met rieten hoeden aan het werk zijn, wuivende palmbomen en authentieke koffiehuizen vormen het decor. De dag is helemaal compleet door in het luxe hotel te smullen van nasi en de rijst zelf te proeven.

De zonsopkomsten van Java

Tijdens een rondreis Indonesië bereik je Java door de ferry op te stappen. Eenmaal aangekomen op Java wacht een van de zeven wereldwonderen op je. De Borobudur tempel is de grootste boeddhistische tempel ter wereld en vooral bekend om de grote stoepa’s. Al is ook de grote collectie Boeddhabeelden indrukwekkend. Omdat de Borobudur op een heuvel is gebouwd is het uitzicht op het omliggende berglandschap onvergetelijk. En omdat je de tempel voor dag en dauw bezoekt kun je de zon langzaam zien opkomen. Maak je graag mooie foto’s van de zonsopkomst? Dan krijg je een extra kans tijdens het bezoek aan de Bromo vulkaan. 

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen