WAARSCHUWING!

Heeft u vragen over uw reis m.b.t. het Coronavirus (COVID-19)?

Meer info
Terug naar huis

India

rondreis India

In India stap je een kleurrijke wereld binnen. De spierwitte Taj Mahal, locals die in de sterk vervuilde Ganges baden en de levendige bazaars van Old Dheli vormen de hoogtepunten van een rondreis India. En ondertussen kom je dames in felgekleurde gewaden en vele koeien tegen. Vergeet de camera niet, want bij de Taj Mahal schiet je tijdens zonsondergang adembenemende foto’s.

Slenteren door kleurrijk Dheli

Een kleurrijke wereld komt je tegemoet tijdens een rondreis India. Dames in felgekleurde sari’s, heilige koeien en geelgroen gekleurde tuktuks vormen samen het straatbeeld in dit Zuid-Aziatische land. En dan hebben we de fotogenieke steden, historische schatten en rijke cultuur nog niet eens genoemd. Je zintuigen worden overprikkeld tijdens het rondreizen door India. De reis begint in hoofdstad Dheli waar vooral het oude stadscentrum een bezoek waard is. Slenter in Old Dheli langs de levendige bazaars en kleine steegjes en ruik de Oosterse kruiden al van ver. De hoge minaretten van de Jama Masjid moskee zorgen ervoor dat je niet verdwaalt en dat je een herkenningspunt hebt.

Een liefdevol bezoek aan de Taj Mahal

Hét hoogtepunt van een rondreis India is het bezoek aan de Taj Mahal. Dit spierwitte paleis met koepels en rijke decoratie staat in de stad Agra aan de oever van de Yamuna rivier. Het paleis is een van de zeven nieuwe wereldwonderen en wordt gezien als het hoogtepunt van de Mogol-architectuur. Wist je dat Keizer Shahjahan de Taj Mahal liet bouwen uit liefde voor zijn overleden vrouw? De liefde kent hier dan ook een hoogtepunt tijdens de reis. Tip van TUI: probeer vroeg te gaan om de vele toeristen te vermijden. En om de zonsopgang te bewonderen, want dan is de Taj Mahal extra betoverend.

Het unieke gezicht van de Ganges

In India speelt de rivier de Ganges een belangrijke rol in het dagelijks leven. De rivier is sterk vervuild, maar dat houdt de inwoners van de stad Varanasi niet tegen om hier te baden. Vrouwen die in de rivier wassen, honden die er een duik nemen en overledenen die aan de oevers van de Ganges verbrand worden zijn hier aan de orde van de dag. Tijdens een rondreis India kun je vanuit Varanasi een boottocht over de Ganges maken en deze unieke momenten met je eigen ogen bekijken. Daarna is er tijd om zelf een duik te nemen. Een duik in het heilige water zou betekenen dat je verlost bent van al je zonden. Al begrijpen wij wel dat je liever in de boot blijft.

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen