Terug naar huis

Ierland

Rondreis Ierland

Ruige natuur, steile kliffen, groene heuvels en historische plaatsen. Je komt het allemaal tegen tijdens een rondreis door Ierland. Dwaal rond door het romantische kasteel van Kilkenny, ervaar de gemoedelijke sfeer van Cork en bezoek de haven van Cobh, waar de Titanic haar ligplaats had. Onbetwist hoogtepunt van deze reis is de Ring of Kerry. Deze panoramische autoroute staat niet voor niets bekend als de mooiste van Ierland...

Langs de highlights van Ierland

Met een rondreis door Ierland bezoek je romantische kastelen, historische plaatsen en zie je onderweg ook nog eens de mooiste natuur. Deze reis begint met een vlucht van Brussel naar Dublin, de hoofdstad van Ierland. Je overnacht er met TUI in een viersterrenhotel, waarna je in de bus stapt naar Kilkenny. In die kleine stad bezoek je onder meer het 12e eeuwse kasteel en maak je een rondwandeling door het gezellige oude centrum.

Gemoedelijk Cork en Cobh

We vervolgen onze rondreis door Ierland naar de stad Cork. Ook daar overnacht je in een viersterrenhotel, buiten de stad aan de Glashaboy-rivier. Ondanks de talloze boetieks, cafés, pubs en musea heerst er een gemoedelijke sfeer in Cork. Van Cork reis je af naar de havenplaats Cobh. Dit was de haven vanwaar de Titanic in 1912 afmeerde voor haar eerste en laatste reis over de Atlantische Oceaan. In het Heritage Center leer je meer over de wereldberoemde oceaanstomer en het leven van toen.

Rondrit over de Ring of Kerry

Een onbetwist hoogtepunt van deze rondreis is de Ring of Kerry. Deze autoroute is een van de mooiste van Ierland en voert van Killarney door de provincie Kerry in het zuidwesten. Je rijdt er door glooiende heuvels, met de Atlantische Oceaan aan de ene kant en de bergen van MacGillycuddy Reeks aan de andere. Hoe verder je naar het westen rijdt, des te ruiger het landschap. Het ene vergezicht is hier nog mooier dan het andere. Vergeet de fotocamera dus niet mee te nemen!

Bruisend en bezienswaardig Dublin

Je eindigt de rondreis door Ierland in Dublin. De bruisende stad kent zo veel bezienswaardigheden, dat je keuzes moet maken voor je programma. Een aanrader is Trinity College, de universiteit van Dublin. De bibliotheek hoort bij de mooiste ter wereld en bewaakt het 9e-eeuwse Book of the Kells. En de trip door Ierland maak je uiteraard compleet met een bezoek aan een pub. Gelukkig heeft Dublin er genoeg in het district Temple Bar. Tip: bestel een Guinness om je Ierse vakantie in stijl af te ronden.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen