Terug naar huis

Hongarije

Rondreis Hongarije

Een rondreis door Hongarije brengt je naar de onontdekte pareltjes van dit Oost-Europese land. Zo verken je de uitgestrekte Alföld-poesta, de bergen van Noord-Hongarije en fiets je rond het Balatonmeer. Uiteraard mag een citytrip naar Boedapest niet ontbreken. In deze stad aan de Donau tref je bezienswaardigheden, zoals het parlementsgebouw en het Burchtpaleis. Uitrusten doe je nadien in zo'n bekend 19e-eeuws koffiehuis.

Gevarieerde rondreis door Hongarije

Tijdens een rondreis door Hongarije ontdek je dat dit Oost-Europese land zo veel meer is dan de bakermat van de goulash. Hongarije kent een zeer gevarieerd landschap. Van uitgestrekte laagvlaktes in het zuidoosten tot bergen in het noorden. Dwars doorheen dit alles stroomt de machtige Donau. Bekendste stad aan de rivier is Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. Doe deze stad zeker aan tijdens je rondreis, want je kijkt er absoluut je ogen uit.

Bezienswaardig Boedapest

Een citytrip naar Boedapest is een uitstekend startpunt van je rondreis door Hongarije. De stad bestaat uit twee delen. Boeda ligt op de linkeroever van de Donau, Pest op de rechter. De hotels van TUI vind je allemaal in het stadsdeel Pest. Hier wandel je over de autovrije Váci utca-straat met zijn originele boetiekjes vol Hongaarse souvenirs en drink je koffie in een befaamd koffiehuis uit de 19e eeuw. Maak ook eens een boottocht over de Donau. Dan heb je namelijk het beste uitzicht op het neogotische parlementsgebouw en het opvallende Burchtpaleis.

Ontspannen aan het Balatonmeer

Het immense Balatonmeer is een populaire bestemming in Hongarije. Het nestelt zich tussen de glooiende heuvels in het westen van het land. Zowel actievelingen als rustzoekers voelen zich hier thuis. Actievelingen gaan zeilen of stappen op de fiets voor een tocht rond het meer. Je vindt er een route van 205 kilometer, die grotendeels vlak is. Voor wat welverdiende ontspanning kun je terecht op de vele stranden langs het meer. Zo onder de Hongaarse zon komt de rust gewoon vanzelf...

De geheimen van Hongarije

Een rondreis door Hongarije is zeer geschikt om zijn onontdekte hoeken te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld de Alföld-poesta in centraal Hongarije. Op deze zanderige vlakte wordt meer dan de helft van de Hongaarse wijn verbouwd. Pauzeer dus zeker bij een wijnboerderij voor een proeverij. Een van de bekendste wijnen is het zogenoemde stierenbloed. Het is een stevige wijn die vooral rondom Eger wordt verbouwd, in het noorden van het land. Deze stad is sowieso een aanrader om te bezoeken vanwege zijn historische centrum met 175 beschermde monumenten.

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen