Terug naar huis

Georgië

Rondreis Georgië

Een rondreis door Georgië voert je door een ongerepte bergwereld vol pittoreske dorpen en steden. Dit land ligt op de grens van Europa met Azië, in de schaduw van de Kaukasus. Daar ga je beslist op avontuur tijdens deze groepsrondreis om de schitterende valleien te ontdekken. In Georgië val je van de ene verbazing in de andere: van het geboortehuis van Stalin tot de levendige mix van oud en modern in de hoofdstad Tbilisi.

Reizen door verrassend Georgië

Boek bij TUI een rondreis naar Georgië en ga op ontdekking in dit verrassende land. Georgië ligt op de grens van Europa en Azië en verwelkomt je in een ongerepte bergwereld. Tijdens de 11-daagse rondreis 'In de schaduw van de Kaukasus' combineer je natuur met cultuur in zowel Armenië als Georgië. In de eerste helft van deze groepsrondreis doe je Georgië aan. Onderweg kom je langs Gori, de geboorteplaats van Stalin, de grotwoningen van Uplistsikhe en de Kakheti-regio, waar de lekkerste Georgische wijnen vandaan komen.

Oud en modern in Tbilisi

Startpunt van de rondreis door Georgië is Tbilisi. Dit is de hoofdstad van het land. Oude en moderne gebouwen staan er gebroederlijk naast elkaar. Bezoek er het Narikala Fort, dat boven de stad uittorent en een fenomenaal uitzicht biedt. In het oude centrum slenter je langs traditionele huizen, kerken, synagogen en moskeeën. Meer weten over de geschiedenis van Georgië? Plan dan een bezoek aan het Nationaal Museum van Georgië. Je ontdekt er archeologische vondsten, sieraden en zelfs moderne kunstwerken.

Avontuur in de Kaukasus

Vervolg de rondreis door Georgië over de fameuze Georgische militaire weg. De natuur rondom deze route is adembenemend mooi. In het hart van het Kaukasus-gebergte ligt het dorp Kazbegi. Hier stop je voor een avontuur in een 4x4 door de omringende valleien. Koers zeker naar de Drievuldigheidskerk van Gergeti, die bovenop een bergtop ligt. Houd de fotocamera maar bij de hand, want na elke bocht wacht opnieuw een panorama dat je op de gevoelige plaat vast wilt leggen. Vooral de 5.047 meter hoge Kazbek-berg is een plaatje om te zien...

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen