Terug naar huis

Finland

Rondreis Finland

Besneeuwde naaldbossen die voorbij trekken tijdens een rendiersafari terwijl het Noorderlicht zorgt voor een romantische sfeer; een rondreis Finland staat bol van de activiteiten. Ga op de foto met de Kerstman in Rovaniemi of dobber tussen de ijsschotsen in het Ylässjärvi meer. 

Fly Drive Finland

Op zoek naar een avontuurlijke rondreis, maar wel op eigen tempo? Dan is een Fly Drive naar Finland een goed idee. Bij TUI kun je kiezen uit meerdere rondreizen door dit Noord-Europese land van de 1000 meren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nachtelijke rendiersafari door de besneeuwde bossen van het Nationaal Park Urho Kekkonen in Fins Lapland? Met een beetje geluk zie je hier het Noorderlicht. Of wat dacht je van een spectaculaire huskytocht? Voor wie dit nog niet avontuurlijk genoeg is, kan tijdens een individuele rondreis ook gaan drijven tussen de ijsschotsen in een wak, terwijl je kijkt naar de heldere sterren aan de donkere hemel. Na al deze activiteiten is er natuurlijk ook tijd om even bij te komen. Ook dit doe je in Finland op een hele andere manier dan thuis; ga een middag ijssculpturen maken of breng een bezoek aan de Kerstman in Rovaniemi.

 

Romantische kleuren in besneeuwd Finland

Naaldbossen die bedekt zijn onder een laagje sneeuw, de groene strepen van het Noorderlicht die de lucht kleuren, rendieren en houten cottages met jacuzzi vormen het decor van een rondreis Finland. Dit Noord-Europese land is voor een groot deel van het jaar bedekt met sneeuw en is dankzij het vlakke landschap de plek voor activiteiten als sneeuwwandelen, ijsvissen en husky- of sneeuwscooter safari's. 

Ice Ice baby

Wel eens gehoord van het ijshotel? In het noorden van Finland, dat ook wel bekend staat als Lapland, ligt het dorp Lainio waar in de 'Snow Village' alles gemaakt is van sneeuw en ijs. Elk jaar in november wordt er een heus ijshotel gebouwd waar mensen kunnen overnachten en zelf ijssculpturen kunnen maken.

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 15 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 15 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 529 548 810 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen