Terug naar huis

Estland

Rondreis Estland

Een middeleeuws sprookje komt tot leven tijdens een rondreis Estland. Vooral in de hoofdstad Tallinn is het alsof je in een sprookjesboek terecht komt. Pastelkleurige koopmanshuizen, oude stadsmuren en geplaveide straten vormen het stadsgezicht. Om ook het schilderachtige Toompeakasteel en de orthodoxe Alexander Nevski-kathedraal niet te vergeten. Ontspannen na de sightseeing? Dat kan in kuuroord Pärnu.

Op ontdekking in middeleeuws Tallinn

Afreizen naar de tijd van de middeleeuwen is wat er gebeurt tijdens een rondreis Estland. Het land in Noord-Europa wordt versierd door kleurrijke Hanzesteden die rond 1200 gesticht zijn. Zo is de hoofdstad Tallinn een van de best bewaarde middeleeuwse steden van Noord-Europa. Wandelen door de stad leid je langs kinderkopstraatjes, pastelkleurige koopmanshuizen en oude stadsmuren. Om toch ook de culturele schatten, zoals de orthodoxe Alexander Nevski-kathedraal niet te vergeten. Met zijn zwarte koepels en kleurrijke mozaïeken is deze kathedraal een knap staaltje Russische architectuur. In de loop der jaren hebben de Russen hun stempel ook op Estland gedrukt.

Een sprookjesachtige avond uit

Wist je dat Tallinn voor een deel gebouwd is op de Toompeaheuvel? Op de top van de heuvel staat het gelijknamige kasteel met de witte muren en ronde torens met rode daken. Dankzij de omliggende bomen heeft het Toompeakasteel een pitoreske uitstraling die niet zou misstaan in een sprookjesboek. Na zonsondergang neem je tijdens de rondreis Estland romantische foto’s van het kasteel in Tallinn. Vervolgens staat het diner voor je klaar in een historisch pand in het stadscentrum waar personeel in traditionele klederdracht je bedient. En ook het bier dat gemaakt is volgens een historisch recept maakt van deze maaltijd een bijzondere ervaring.

Ontspannen in kuuroord Pärnu

Bijkomen van een citytrip in Tallinn kan tijdens de rondreis Estland in Pärnu. Het sfeervolle kuststadje aan de Golf van Riga heeft lange, witte zandstranden waar het goed vertoeven is onder de zon. Een hapje en een drankje haal je bij de cafés aan het strand. Al zit je op een van de terrassen ook goed met het likeurtje Vana Tallinn. Wist je trouwens dat Pärnu ook een bekend kuuroord is? Veel van de spa’s liggen direct aan zee en zien er erg royaal uit. Vooral in de koude maanden zijn de spa’s van Pärnu ‘the place to be’ om te ontspannen.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen