Terug naar huis

Egypte

Rondreis Egypte

Altijd al eens de mummies in Egypte willen bewonderen? Tijdens een rondreis Egypte kun je niet om de ‘ingepakte’ farao’s en hun tempels heen. Vooral in de historische stad Luxor kom je onder andere dankzij het graf van Toetanchamon ogen tekort. Het leuke aan de rondreis is dat je deze per luxe cruiseschip aflegt over de Nijlrivier. Woestijnlandschappen en groene oases trekken voorbij, terwijl jij afkoelt in het zwembad op het bovendek.

Egypte ontdekken vanaf de Nijl

Het land van de farao’s, tempels en piramides ligt aan je voeten tijdens een rondreis Egypte. Om toch ook de uitgestrekte zandvlaktes en groene oases niet te vergeten. Voor liefhebbers van landschappen en geschiedenis is deze reis een aanrader. En als je houdt van varen zit je helemaal goed. De reis gaat namelijk per boot over de Nijlrivier. Mystieke tempels, zandbanken waar krokodillen liggen te zonnen en historische steden waar de farao’s ooit de baas waren trekken voorbij. Zelf genieten van de zon kan op het bovendek met zwembad. En dat kan zelfs in de wintermaanden aangezien de temperatuur in Egypte amper onder de 21 graden komt. Vergeet de zonnecrème niet mee te nemen.

De filmset van The Mummie bezoeken

Een bezoek brengen aan een van de meest belangrijke steden van Egypte mag niet ontbreken tijdens een Nijlcruise. De oude hoofdstad Luxor is wereldwijd beroemd om de Vallei der Koningen waar je oog in oog komt te staan met het graf van Toetanchamon. Zijn mummie zal zeker indruk maken tijdens de rondreis Egypte. Breng ook een bezoek aan de Tempels van Karnak waar het historische tempelcomplex van Amon-Re te vinden is. De uitgegraven beelden van de wachters, sfinxen en leeuwen én de muurschilderingen zijn het bewonderen meer dan waard. Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan de film The Mummie eens op voorhand.

Je zintuigen prikkelen in Aswan

Het ‘echte Afrika’ beleven gaat in de stad Aswan zeker lukken. Vooral in de plaatselijke souk kom je tijdens de rondreis Egypte ogen tekort. Dankzij de kramen met vers fruit en Oosterse specerijen worden al je zintuigen geprikkeld. Nubische straatmuzikanten die volop in hun handen klappen en de rababa (soort viool) bespelen maken het decor compleet. En dan hebben we de vele kraampjes met houtsnijwerk, glimmend koperwerk en handgemaakte sjaals nog niet eens genoemd. Een souvenir vinden gaat vast wel lukken. Tip: neem genoeg water mee, want Aswan is een van de heetste plekken van Egypte. Echt afkoelen kan in het zwembad op de luxe cruise.

 

Vind de reis die bij je past

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen