Terug naar huis

Ecuador

Ecuador

Heb je de fotocamera ingepakt? Dan kan de rondreis in Ecuador beginnen. Dit Zuid-Amerikaanse land is namelijk een opeenvolging van fotogenieke plekken. Je reist van het Amazone-regenwoud naar de koloniale pracht van Quito, inclusief indrukwekkend uitzicht op de Andes. En als je ook nog een excursie boekt naar de Galapagos eilanden om landschildpadden en zeeleeuwen te ontmoeten, dan zul je deze magische reis zeker nooit vergeten...

 

Natuurpracht van Ecuador

Laat je betoveren door natuurpracht tijdens een rondreis in Ecuador. Dit land ligt in het noordwesten van Zuid-Amerika, midden op de evenaar. In Ecuador vind je Amazone-regenwoud en het Andesgebergte, maar ook koloniale steden en pittoreske kustplaatsen. Een groot deel van de natuur in Ecuador is beschermd in reservaten en Nationale Parken. Bezoek tijdens je rondreis met TUI bijvoorbeeld het Yasuní Nationaal Park. Dit ligt in het oosten van Ecuador en is het thuis van ongeveer 1.400 diersoorten. Samen met een lokale indiaanse gids spot je er onder andere felgekleurde papegaaien, vlinders en wilde orchideeën.

 

Koloniale steden Quito en Cuenca

Quito is de hoofdstad van Ecuador en ligt ingeklemd tussen bergmassieven op 2.800 meter hoogte. Zijn historische binnenstad is grotendeels autoluw. Zo wandel je gerust rond langs koloniale gebouwen in alle kleuren. Kloppend hart van Quito is het Onafhankelijkheidsplein. Hier vind je het presidentiële paleis en de Catedral Metropolitana de Quito met zijn gekleurde koepel. Ook de stad Cuenca is een koloniaal pareltje en wil je om die reden beslist niet missen tijdens je rondreis in Ecuador. Hier bewonder je kleurenpracht op de bloemenmarkt en beklim je de Catedral de la Inmaculada Concepción voor een uitzicht op de vele UNESCO-monumenten.

 

Excursie naar de Galapagos eilanden

Een rondreis in Ecuador is eigenlijk niet compleet zonder bezoek aan de Galapagos eilanden. Een excursie erheen is echter niet goedkoop. Toch maken zijn unieke ecosystemen, fauna en flora veel goed. Omdat de Galapagos uit tientallen eilanden bestaat, zul je keuzes moeten maken voor je rondreis. Het eiland Santa Cruz is het meest bezocht en daarmee een goed startpunt voor je excursie. Vanuit Puerto Ayora bezoek je bijvoorbeeld het El Chato reservaat, waar je enorme landschildpadden ontmoet. En plan hier ook zeker een trip naar het strand voor een tête-à-tête met de plaatselijke zeeleeuwen.

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen