Terug naar huis

Cuba

Cuba

Zie je jezelf al rijden in een klassieke oldtimer? Of een Cubaanse sigaar roken op een schaduwrijk bankje? Tijdens een rondreis Cuba worden beide werkelijkheid. 

Het veelzijdige eiland in de Caribische Zee staat niet voor niets bekend om de oldtimers in de hoofdstad Havana en de sigaren uit de schilderachtige Vinalesvallei. Bijkomen van alle indrukken doe je op het paradijselijke strand van Varadero met een mojito in je hand.

Met een oldtimer Havana bewonderen

Door de felgekleurde panden, klanken van de salsa en de witte palmenstranden kom je op Cuba meteen in Caribische sferen. Het veelzijdige eiland laat zich het best ontdekken tijdens een rondreis waarbij je alle bekende plekken bezoekt. En dat begint al meteen bij aankomst in de hoofdstad Havana, want deze stad is dankzij de klassieke oldtimers wereldberoemd. De brede boulevards waar palmbomen en cocktailbarretjes te vinden zijn kun je tijdens de rondreis Cuba zelf afrijden met zo´n pastelkleurige auto. Of zoek Havana Vieja op en vergaap je aan de geplaveide straatjes met felgekleurde huizen in koloniale stijl. Bijkomen doe je zoals de locals doen: op een van de schaduwrijke pleinen een bankje opzoeken en genieten van een Cubaanse sigaar.

De cultuur van de Cubaanse sigaar proeven

Over de Cubaanse sigaar gesproken; wist je dat dit beroemde exportproduct gemaakt wordt in de Vinalesvallei? Tijdens een rondreis Cuba kun je dit schilderachtige gebied vol tabaksplantages met eigen ogen bewonderen. Doe dat vanop de rug van een paard, want ook de locals doen hier alles met paard en wagen. Zelfs de tabaksbladeren naar de droogschuren brengen wordt op deze ouderwetse methode gedaan. Overigens wordt de Vinalesvallei niet alleen versierd door eindeloze velden vol tabak. Er zijn ook steile karstbergen, grotten en groene heuvels te vinden. Natuurliefhebbers voelen zich dan ook al snel thuis in de vallei.

Ontspannen op het strand van Varadero

Ook voor liefhebbers van zon, zee en strand valt er tijdens een rondreis Cuba genoeg te ontdekken. Vooral de stranden van de badplaats Varadero zijn erg geliefd. Parelwit zand, palmbomen waar kokosnoten in hangen en luxe hotels vormen hier het decor. Varadero is dé plek voor een relaxte vakantie. En tijdens de rondreis Cuba kun je hier zeker een paar dagen ontspannen. Vergeet niet om je snorkel mee te nemen. Onder het wateroppervlak van de Caribische Zee liggen namelijk koraalriffen die meedansen op de deining van de zee. Zeeschildpadden, anemoonvisjes en roggen houden je gezelschap tijdens het snorkelen. Opdrogen doe je daarna op het strand mét een mojito.

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen