Terug naar huis

Costa Rica

Rondreis Costa Rica

In het midden van Amerika ligt een waar natuurparadijs op je te wachten. Jungles waar brulapen van tak naar tak slingeren, rivieren vol krokodillen en kletterende watervallen vormen het decor in Costa Rica. Om toch ook de vulkanen met warmwaterbronnen, de kleurrijke orchideeën én de paradijselijke stranden niet te vergeten. Tijdens een rondreis Costa Rica kun je als natuurliefhebber dan ook alle kanten op.

Costa Rica: Natuurparadijs

Onbekend, maar van adembenemende schoonheid is de beste manier om Costa Rica te omschrijven. Tropische regenwouden die je ontdekt via hangbruggen, paardrijden in vulkanische landschappen en luieren op verborgen stranden met parelwit zand doe je allemaal in dit land in Midden-Amerika. Ondertussen zorgen de slingeraapjes, toekans en kolibries voor een sfeervol achtergrondkoor. En ook de kleurrijke orchideeën, warmwaterbronnen en rivieren vol schildpadden en krokodillen moeten genoemd worden. Je begrijpt dat een rondreis Costa Rica echt iets is voor wie houdt van natuur. En het fijne is dat het hier ongerept en lekker rustig is. Ook ideaal voor rustzoekers dus.

Als cowboy langs watervallen paardrijden

Een van de mooiste gebieden in Costa Rica is het Nationaal Park Rincón de la Vieja. Dit vulkanische gebied vol grasladen, verborgen watervallen en vulkanische bronnen ontdek je het best op de rug van een paard. Alsof je zelf een Costaricaanse cowboy (sabañero) bent. Smalle paden brengen je langs enorme woudreuzen waar brulapen van tak naar tak slingeren. En ook de borrelende warmwaterbronnen en modderpoelen die in dit nationaal park te vinden zijn passeren de revue. De perfecte plek om tijdens de rondreis Costa Rica even te ontspannen en echt te luisteren naar de geluiden van de jungle.

Zonnen in het idyllische Manuel Antonio National Park

Over ontspanning gesproken: in Manuel Antonio National Park gaat bijkomen wel lukken. Dit tropische gebied grenst aan het felblauwe water van de Stille Oceaan en aan de rand van het regenwoud liggen hagelwitte zandstranden en idyllische baaien voor je klaar. Zie je jezelf al liggen onder een schaduwrijke kokosboom, terwijl je het fonkelblauwe zeewater aftuurt in de hoop dolfijnen te zien? De kans is groter dat je tijdens de rondreis Costa Rica doodshoofdaapjes spot. Deze aapjes komen alleen nog in dit nationaal park voor en lijken schattig, maar neuzen graag in je strandtas op zoek naar voedsel. Een stukje kokosnoot kun je dan ook maar beter goed opbergen, want voor je het weet is het weg.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen