Terug naar huis

Corsica

Rondreis Corsica

Tijdens een rondreis op Corsica ervaar je de schoonheid van het Île de Beauté in al haar facetten. Dit eiland ligt voor de kust van Zuid-Frankrijk in de Middellandse Zee. Je rijdt er door een landschap met 2.000 meter hoge bergtoppen, langs grillige kustlijnen met hier en daar een paradijselijk zandstrand. Stop onderweg zeker voor een wandeling in de Spelunca-kloof en om het geboortehuis van Napoleon in Ajaccio te bezoeken.

De schoonheid van Corsica

Een rondreis op Corsica staat volledig in het teken van natuurlijke verrassingen. Je vindt dit eiland in de Middellandse Zee voor de kust van Frankrijk. Zijn bijnaam is Île de Beauté, dus reken maar dat je er schitterende natuur gaat zien. Met de huurauto rijd je langs grillige rotskusten, dwars door dennenbossen, bergen en schilderachtige dorpen. En natuurlijk stop je onderweg bij de mooiste uitzichtpunten voor een foto of twee. Even uitrusten? Dat kan zeker op een van de 200 zandstranden, zoals die van Santa Giulia in het zuidoosten van Corsica.

Dwars door Corsica's natuurpark

Een rondreis op Corsica met TUI voert je dwars door de gevarieerde natuur. Zo tref je in het binnenland een bergachtig landschap. Centraal op het eiland ligt het Regionaal Natuurpark Corsica waar maar liefst 1.500 kilometer wandelwegen doorheen slingert. Wandelliefhebbers voelen zich hier dus zeker thuis. Een aanrader is de tocht door de Spelunca-kloof bij het dorp Ota aan de westkust van Corsica. Rijd je van hier verder westwaarts, dan kom je bij het schiereiland Scandola met zijn markante rode rotsen in grillige vormen.

Van Ajaccio naar Bonifacio

Vervolg je de rondreis op Corsica langs de westkust, dan kom je uit in Ajaccio. Dit is de hoofdstad van het eiland. Slenter er door de straten met pastelkleurige huizen, bezoek het geboortehuis van Napoleon Bonaparte en flaneer over de Pascal Rossini-boulevard. Wat verder zuidelijk ligt Bonifacio. Deze stad nestelt op metershoge witte kliffen boven zee. Om een idee te krijgen van de indrukwekkende hoogte boek je het beste een boottocht. Eenmaal terug in Bonifacio beklim je de steile straten in de middeleeuwse citadel voor een 'magnifique' uitzicht op de Middellandse Zee.

Bekijk alle reizen
Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen