Terug naar huis

Colombia

Colombia

Voor zowel natuurliefhebbers als cultuurfanaten is een rondreis Colombia een goed idee. Het Zuid-Amerikaanse land is sterk in opkomst qua toerisme en toch nog ongerept. De koloniale steden en de adembenemende natuurgebieden leveren jaloersmakende foto’s op. Geniet bijvoorbeeld van het sfeervolle en bruisende Bogotá of van de koffieplantages bij de tropische Cocoravallei. Je zintuigen draaien overuren.

De vele gezichten van Colombia

Vergeet de scènes van Narcos. Colombia is namelijk zoveel meer dan drugs en geweld. Als toerist krijg je niks mee van deze taferelen. En om het Zuid-Amerikaanse land om die reden links te laten liggen is echt zonde. De landschappen van Colombia zijn stuk voor stuk indrukwekkend, de steden bruisend en de traditionele dorpen kleurrijk. Je zintuigen draaien overuren tijdens een rondreis Colombia. De tour door Colombia begint in de hoofdstad Bogotá met zijn geplaveide straten, torenhoge skyscrapers en gezellige pleinen. De benen strekken na de lange vlucht gaat tijdens een stadswandeling hier wel lukken.

Colombiaanse koffie bij de Cocora vallei

Een stuk positiever waar Colombia om bekend staat is de koffie. Het land is dan ook overdekt met koffieplantages waarvan de bonen de hele wereld rondgaan. Tijdens de rondreis Colombia kun je vanuit het dorpje Salento de Cocoravallei bezoeken. Volgens velen is deze vallei een van de mooiste natuurgebieden van Colombia. En dat heeft vooral te maken met de glooiende, groene heuvels en waspalmen: de hoogste palmbomen ter wereld. De vallei ziet er bijna tropisch uit. Na het wandelen door de vallei kun je in Salento bijkomen op een koffieboerderij. Neem een kijkje in de keuken en proef daarna zelf van de koffie. Neem terwijl een zak koffiebonen voor thuis mee.

Een afwisselende dag bij Popayán

Wie tijdens de rondreis Colombia cultuur met natuur wil combineren kan terecht in de stad Popayán. De koloniale stad laat zich kenmerken door de witte gebouwen en geplaveide pleinen. Ben je op dinsdag in Popayán? Dan kun je niet om de lokale markt heen. De inheemse Guambiano komen dan vanuit hun dorp naar Popayán om handgemaakte sjaals en sieraden te verkopen. Het is de ideale manier om kennis te maken met deze inheemse bevolkingsgroep. Niet zo’n cultuurfanaat? Trek dan naar het Puracé National Park. De berggezichten van het Andesgebergte en de besneeuwde vulkaan Puracé domineren het indrukwekkende uitzicht.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen