Terug naar huis

Canada

Rondreis Canada

Onder natuurliefhebbers staat een rondreis Canada hoog op het verlanglijstje. Dat komt omdat dit land in Noord-Amerika bekend staat om de adembenemende landschappen, wilde natuurgebieden en het beroemde wildlife. Zoals bijvoorbeeld de besneeuwde bergen van de Rocky Mountains. Of de azuurblauwe meren in Banff National Park. Om over de grizzlyberen, walvissen en elanden nog maar te zwijgen. Bijkomen van alle indrukken kan in de sfeervolle stad Vancouver.

Rondreizen door Wild Canada

Rivieren vol zalm, beren die de weg oversteken en elanden die tussen de dichte bossen paraderen maken van Canada één grote zoo. Maar dan een waar geen omheining aanwezig is. Voor natuurliefhebbers is dit land in het noorden van Amerika dan ook een paradijs op aarde. Kies bij TUI voor een rondreis Canada en alle adembenemende landschappen passeren de revue. Waar je de ene dag langs besneeuwde bergtoppen rijdt, kano je de volgende dag over helderblauwe meren in Nationale Parken als Banff National Park en Jasper National Park. Met een beetje geluk spot je in deze thuishaven van de grizzlybeer en de eland de dieren in het wild. Hou je fototoestel maar klaar.

Walvissen spotten voor de kust van Vancouver Island

Zeg je natuur en Canada dan moet je ook Vancouver Island zeggen. De naam zegt het al, maar dit eiland ligt voor de kust van de stad Vancouver. Locals bezoeken het eiland vooral om te kamperen, om te wandelen en om van het wildlife te genieten. Ook hier zijn de beren, zalmen en elanden in grote getale aanwezig. Maar voor de kust van Vancouver Island leven ook walvissen en orka’s. En tijdens een rondreis Canada krijg je van TUI een walvisexcursie vanuit de stad Victoria cadeau. Hou je ogen goed open, want voor je het weet, zie je deze indrukwekkende zoogdieren water de lucht in spuiten. De natuurgidsen vertellen je ondertussen alles wat je moet en wilt weten over de walvis.

De fotogenieke plekken van Vancouver

Bijkomen van alle indrukken die je opdoet tijdens een rondreis Canada kan in Vancouver. Al doe je in deze sfeervolle stad ook heel wat indrukken op. Vooral de historische binnenstad Gastown is dankzij de klinkerstraten, vele restaurants en oude stoomklok een fotogenieke plek waar het goed vertoeven is op een terrasje. Bezoek in Vancouver zeker ook eens het Capilano Regional Park waar kleurrijke totempalen, gemaakt door de Indianen, wachten om bewonderd te worden. Je betreedt het park door de 136 meter lange Capilano Suspension Bridge over te steken. Vanaf deze houten hangbrug is het uitzicht op de besneeuwde bergen van de ‘Rockies’ indrukwekkend. 

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen