Terug naar huis

Brazilië

Rondreis Brazilië

In het swingende Brazilië maak je tijdens een rondreis kennis met het land van de voetbal en de samba. En natuurlijk met het beroemde Christusbeeld van Rio de Janeiro. Op Copacabana Beach kun je dit imposante standbeeld over de stad zien waken terwijl jij een potje beachvolleybal speelt met de locals. Afkoelen kan met een frisse mojito. Of door je tijdens de rondreis Brazilië nat te laten spetteren door de watervallen van Iguazu.

Swingen op het zonnige Copacabana

Voetbal, carnaval en de samba zijn onlosmakelijk verbonden met Brazilië. Swingen in dit imposante land in Zuid-Amerika zal tijdens een rondreis Brazilië niet moeilijk zijn. Vooral op het beroemde zandstrand Copacabana, in Rio de Janeiro, zal stil zitten moeilijk zijn. De locals werken hier namelijk aan hun kleurtje door te beachvolleyballen, te dansen of door tegen een balletje te trappen. En dat allemaal in minuscule badkleding. Ogen tekort kom je op Copacabana Beach. Afkoelen kan tussendoor door de golven van de Atlantische Oceaan in te springen. Of door in een van de beachbarretjes een verkoelende mojito te halen. Eén groot feest zo’n rondreis Brazilië.

Op bezoek bij het Christusbeeld van Rio de Janeiro

Een van de beroemdste bezienswaardigheden van heel Zuid-Amerika staat in Rio de Janeiro. Tijdens een rondreis Brazilië kun je dan ook niet om het standbeeld van Christus de Verlosser heen. Het torenhoge Christusbeeld waakt over de stad op de 710 meter hoge Corcovadoberg. Bij het strand Praia Vermelha kun je de kabelbaan instappen om het Christusbeeld van Rio de Janeiro van dichtbij te bekijken. En dan krijg je het uitzicht op de kleurrijke favela’s en de felblauwe kustlijn van Rio de Janeiro er gratis bij. Om toch ook de hoge bergtoppen en imposante wolkenkrabbers niet te vergeten. Vooral ’s avonds, met de lampjes van de stad aan, een aanrader.

De kracht van Moeder Natuur bij de watervallen van Iguazu

Denk je dat de parelwitte stranden en groene bergen van Rio de Janeiro fotogeniek zijn? Dan heb je de beroemde watervallen van Iguazu nog niet gezien. Tijdens de rondreis Brazilië bezoek je deze watervallen op de grens met Argentinië en Paraquay. De watervallen van Iguazu danken hun gezicht aan de 270 verschillende watervallen die de rivier Paraná in plonzen. Het is een adembenemend schouwspel van Moeder Natuur dat dankzij het laagje mist dat er hangt en de groene jungle als omgeving onvergetelijke vakantiefoto’s oplevert. Aan de Braziliaanse kant kun je het wandelpad van de Garganta do Diabo (Duivelsmond) volgen en over het water wandelen. Als je goed kijkt kun je aan de Argentijnse kant de mensen bovenop de waterval zien staan. Een indrukwekkend gezicht.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen