Terug naar huis

Bosnië en Herzegovina

Rondreis Bosnie-Herzegovina

Onontdekt, maar schilderachtig omschrijft Bosnië-Herzegovina het best. Het land in Zuidoost-Europa is ideaal voor een rustige, maar avontuurlijke rondreis. Mede omdat je hier de beroemde Stari Most brug in Mostar kunt bewonderen en cultuur kunt opsnuiven in de hoofdstad Sarajevo. Het bezoek aan de piramides van Visoko maken de indrukwekkende rondreis Bosnië-Herzegovina helemaal compleet.

Een culturele wandeling door Sarajevo

De Westerse wereld en de Oosterse cultuur komen samen in Bosnië-Herzegovina. Het land in Zuidoost-Europa is nog altijd herstellende van de Balkanoorlog, maar dankzij de oude stadjes en de historische bezienswaardigheden absoluut een bezoek waard. Als cultuurliefhebber kom je tijdens een rondreis Bosnië-Herzegovina ogen tekort. Bijvoorbeeld in de hoofdstad Sarajevo waar orthodoxe kerken, synagogen en moskeeën op steenworp afstand van elkaar staan. Bezoek zeker het oude stadscentrum Bascarsija met zijn smalle straatjes, Turkse bazaars en kleurrijke gebouwen. Hier loop je letterlijk door een oosters sprookje uit Duizend-en-een-nacht. Let goed op de gebouwen, want bij sommige kun je de kogelinslagen van de Balkanoorlog nog zien zitten.

Het schilderachtige uiterlijk van Mostar

Een van de meest schilderachtige plekken in Bosnië-Herzegovina is de stad Mostar. Dat komt vooral door de witte Stari Most, letterlijk de Oude Brug, over de Neretva rivier. Middeleeuwse huizen met rode daken en groene bomen die langs de oever van deze diepblauwe rivier staan zorgen voor een pittoresk uitzicht. De Stari Most bewonderen doe je tijdens de rondreis Bosnië-Herzegovina vanaf de nabijgelegen Lucki most brug. Let goed op, want in de namiddag springen lokale waaghalzen van de middeleeuwse brug af, omdat ze geloven dat het succes brengt in het leven. Durf je ze nadoen? Of laat je de 19 meter hoge sprong toch liever over aan de locals? Doe het wel op eigen risico, want na 3 seconden kom je met een snelheid van 80 kilometer per uur al in het water terecht.

De piramides van Visoko

Voor het bewonderen van piramides hoef je niet helemaal naar Egypte te reizen. Ook tijdens een rondreis Bosnië-Herzegovina sta je oog in oog met deze unieke bouwwerken. De Vallei van Piramides ligt bij de stad Visoko en is gehuld in mysterie. Dat komt omdat niemand echt weet hoe de piramides zijn ontstaan. Hoe dan ook, de piramide van de zon in Bosnië-Herzegovina is groter dan de beroemde piramide van Gizeh in Egypte. Wedden dat ze thuis jaloers worden als je de foto’s op Facebook zet? Overigens kun je onder de piramides een prehistorisch labyrint van tunnels volgen en de bergketen ontdekken. Deze piramides zijn namelijk niet van zand, maar van kalksteen.

 

Rondreis Bosnie-Herzegovina
Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen