Terug naar huis

Bahamas

Rondreis Bahamas

Kom op vakantie naar het paradijs en boek een rondreis naar de Bahama's. Deze eilandenarchipel ligt ten oosten van Florida in de Atlantische Oceaan. Vanwege de afstand tussen de eilanden is een cruise de beste manier om de Bahama's te verkennen. Zo stap je in de hoofdstad Nassau van boord en wandel je in enkele minuten naar het winkelwalhalla Bay Street. En wist je trouwens dat je hier ook uitstekend kunt duiken en snorkelen?

 

Bahama's: reis naar het paradijs

Boek een rondreis naar de Bahama's bij TUI en ontdek deze paradijselijke eilandenarchipel. Je vindt de Bahama's ten zuidoosten van Florida in de Atlantische Oceaan. In totaal telt de archipel meer dan 700 eilanden en duizenden koraalplaten. Deze bestemming is favoriet onder zonnekloppers vanwege de talloze witte en roze zandstranden. Op het noordelijk gelegen Harbour Island ligt bijvoorbeeld Pink Sands, een wereldberoemd strand. Zijn roze kleur vormt een sterk contrast met het turquoise zeewater en de groene palmbomen. Dit is dus een ideale plek voor een vakantieselfie of twee...

 

Slenteren en shoppen in Nassau

De rondreis op de Bahama's begint op het eiland New Providence, in de stad Nassau. Hier bewonder je aan Bay Street gekleurde huizen in koloniale stijl en houd je ondertussen een oogje open voor koopjes. Bay Street en het omringende Downtown herbergen namelijk tal van boetieks waar je belastingvrij kunt winkelen. Ben je met een cruise op vakantie in de Bahama's? Dan meert je cruiseschip vlakbij het winkelgebied aan. Wil je een handgemaakt souvenir kopen? Wandel dan naar de Straw Market. De kraampjes liggen er vol met houtsnijwerk, sieraden van schelpen en strooien hoeden.

 

Duiken in de Bahama's

De eilanden van de Bahama's zijn ook een paradijs voor duik- en snorkelliefhebbers. Een van de indrukwekkendste duiklocaties ligt bij het eiland San Salvador. Een grote troef van zijn ligging is dat de stroming in de koraalriffen niet zo sterk is. Zo kun je als beginnend duiker ook genieten van de verticale rotswanden die zich oneindig ver onder je voeten uitstrekken. Wil je graag tropische vissen zien tijdens je rondreis langs de Bahama's? Boek dan een duikexcursie met een speedboat. Binnen 10 minuten duik je dan al naar de kleurrijkste koralen vol papegaaivissen en gestreepte maanvissen.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen