Terug naar huis

Australië

Australië

Een afwisselende vakantie is waar je voor kiest als je bij TUI een rondreis Australië boekt. Het uitgestrekte land heeft dankzij de bruisende steden, adembenemende natuurgebieden en verlaten outback voor ieder wat wils. Zo kun je tijdens de rondreis gaan snorkelen boven het kleurrijke Great Barrier Reef of gaan surfen bij Bondi Beach. Al mag krokodillen spotten in Kakadu National Park niet ontbreken.

Hip & bruisend Australië

Ga dit jaar Down Under en bewonder de verlaten outback en bruisende steden van Australië. Het uitgestrekte land is vooral geliefd bij backpackers, maar ook voor een afwisselende rondreis is Australië zeer geschikt. Zo kun je na de lange vlucht, naar het moderne Sydney, bijkomen op het beroemde Bondi Beach. Dit is tijdens de rondreis Australië ook de plek om te surfen. Wel oppassen voor haaien. Gelukkig zijn er lifeguards aanwezig die een oogje in het zeil houden. Het is net alsof je op de set van Baywatch bent beland. ’s Avonds is een bezoek aan Sydney Opera House aan te raden. Al is het alleen maar om het bekende gebouw op foto te zetten.

De adembenemende landschappen van Australië

Tik Australië in op het internet en je krijgt meteen afbeeldingen te zien van de adembenemende landschappen. En die schilderachtige kustlijnen van grillige kliffen, hoge golven en verlaten zandstranden is precies wat je ziet tijdens het rijden op de Great Ocean Road. Deze panoramische weg ligt aan de zuidkant van Australië, tussen de steden Torquay en Warrnambool. Aan de andere kant van het land, in het noorden, staat tijdens de rondreis Australië een bezoek aan Kakadu op het programma. Het nationale park dankt zijn gezicht aan de watervallen die uitmonden in poelen en aan de rotsachtige wanden en mangroven. Met een beetje geluk spot je hier krokodillen.

Snorkelen boven het Great Barrier Reef

Natuurlijk kun je tijdens een vakantie Australië niet om het Great Barrier Reef heen. Dit indrukwekkende rif herbergt de meest kleurrijke koralen en exotische vissen. Dat het water van de Koraalzee ook nog eens kraakhelder is, helpt ook een handje mee. Tijdens een rondreis Australië kun je in de stad Cairns inschepen op een moderne catamaran voor een tocht langs het Outer Barrier Reef. Snorkelen met roggen, zonnen op het schip en dolfijnen voorbij zien zwemmen zorgen voor unieke momenten. Doe je wel een beetje voorzichtig met het rif? Het lijdt al genoeg mede door het veranderende klimaat.

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen