Terug naar huis

Grand Tour of Vietnam

Vietnam

vanaf € 1.850 BTW inbegrepen
/pers.;

 • 13 Overnachtingen
 • Volgens programma
Grand Tour of Vietnam - TUI

Samenvatting

Details over de rondreis
Reisroute

Tarieven en beschikbaarheden

Reis vertrekkende vanuit

Je kan je vluchturen en de vluchtmaatschappij kiezen in een volgende stap.

Vertrekdatum
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
1 woe 2 don 3 vri 4 zat 5 zon
6 maa 7 din 8 woe 9 don 10 vri 11 zat 12 zon
13 maa 14 din 15 woe 16 don 17 vri 18 zat 19 zon
20 maa 21 din 22 woe 23 don 24 vri 25 zat 26 zon
27 maa 28 din 29 woe € 1.850 terugreis op 10/08/2020 Kies 30 don € 1.850 terugreis op 11/08/2020 Kies 31 vri € 1.850 terugreis op 12/08/2020 Kies
Tarief inclusief BTW berekend op basis van dubbele kamerbezetting. Prijs en verblijfsmogelijkheid kan veranderen in de tweede stap van de boeking naargelang updates en beschikbaarheid.
Vul het aantal reizigers in
1 kamer , 2 volwassenen
Aantal kamers 1
Volwassenen 2
Kinderen (-12 jaar oud) 0
Baby's (-2 jaar oud) 0
Controleer de beschikbaarheid

Prijsdetails

Inbegrepen

 • binnenladse vluchten Hanoi - Danang en Hué - Ho Chi Minhstad met Vietnam Airlines
 • alle transfers
 • alle overnachtingen
 • 13x ontbijt, 10x middagmaal, 4x avondmaal
 • alle vermelde bezoeken o.l.v. een Engels- of Franstalige gids
 • toegangsgelden

Niet inbegrepen

 • internationale vluchten
 • visum Vietnam
 • dranken
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • annulerings-, bijstands- en bagageverzekering 

Opmerkingen

 • Driepersoonskamers zijn steeds op aanvraag.

 • Basisprijs van de rondreis is gebaseerd op een gedeelde couchette voor 4 personen op de nachttrein Hanoi – Lao Cai – Hanoi.

Reisdagboek

 1. 1e dag

  Hanoi

  Aankomst in Hanoi en transfer naar het hotel. Met een riksja rijd je door de oude stadswijk naar het waterpoppentheater waar je geniet van een onvergetelijke show.

  avondmaal

 2. 2e dag

  Hanoi - Hoa Lu - Hanoi

  Tijdens een relaxe fietstocht ontdek je Hoa Lu, dat gekend staat als één van de mooiste streken van Vietnam. Een typische tocht per sampan mag hier dan ook niet ontbreken. Omhoog rijzende karststeenformaties, rijstvelden en prachtige grotten vormen het decor van een heerlijk boottochtje. Terugrit naar Hanoi met onderweg een bezoek aan de tempels van de Dinhdynastie.

  ontbijt - middagmaal

 3. 3e dag

  Hanoi - Lao Cai

  Vandaag breng  je een hele dag door in de gezellige hoofdstad Hanoi. Van het etnologische museum tot het Hoan Kiemmeer en het indrukwekkende mausoleum van Ho Chi Minh: Hanoi biedt voor elk wat wils. ’s Avonds word je naar het station gebracht voor het vertrek met de nachttrein naar Lao Cai. Vergeet zeker niet om een kleine rugzak in te pakken. Op de nachtrein wordt immers enkel handbagage toegelaten. Grote koffers kan je achterlaten in het hotel in Hanoi.

  ontbijt - middagmaal

 4. 4e dag

  Lao Cai - Sapa

  In de vroege ochtend komt de trein aan in het noorden van Vietnam. Je brengt er een bezoek aan één van de kleurrijke lokale markten waar de bergvolkeren hun producten aan de man brengen. Geniet van de prachtige uitzichten op de vele rijstvelden tijdens de rit naar Sapa. 

  ontbijt - avondmaal

 5. 5e dag

  Sapa - Lao Cai - Hanoi

  Vandaag staat volledig in het teken van de ontdekking van de vele minderheden die in de regio wonen. Een ochtendwandeling door de rijstvelden brengt je naar een traditioneel bergdorpje waar je het dagelijkse leven van de lokale bevolking van dichtbij ervaart. Je wandelt naar het bamboebos van Gian Ta Chai waar je kennismaakt met de stam van de Red Dao. Terugreis naar Hanoi met de nachttrein.


  ontbijt - avondmaal

 6. 6e dag

  Hanoi - Halong

  Na aankomst in Hanoi vertrek je meteen naar de wereldberoemde Baai van Halong. Aan boord van een prachtige traditionele Jonk vaar je langs grillige kalksteenrotsen en lokale drijvende vissersdorpjes. De baai telt duizenden eilandjes, de meeste zijn hol en hebben enorme grotten en verscholen stranden. In de kajuiten op de Jonk is de ruimte beperkt. Daarom is het aan te raden om ook voor deze etappe een degelijke handbagage te voorzien.

  ontbijt - middagmaal - avondmaal

 7. 7e dag

  Halong - Hanoi - Danang - Hoi An

  Na een deugddoende nacht in de kajuit van de Jonk heb je de tijd om te luieren op het dek of om de magische baai verder te ontdekken. Na ontscheping rijd je terug naar Hanoi voor de binnenlandse vlucht naar Danang. Bij aankomst gaat de tocht verder naar het schilderachtige havenstadje Hoi An.

  ontbijt 

 8. 8e dag

  Hoi An

  Met zijn uitzonderlijk goed bewaarde handelshuizen in Japanse en Chinese stijl en met zijn pittoreske haven is het stadscentrum van Hoi An een streling voor het oog. Slenter langs de kleine lantaarnateliers, de overdekte Japanse brug en de Chinese tempel. In de namiddag maak je een boottocht op de Thu Bon rivier.

  ontbijt - middagmaal

 9. 9e dag

  Hoi An - My Son - Danang - Hué

  In de voormiddag bezoek je de archeologische site van My Son. De rit van Hué naar Danang via de Wolkenpas ligt bezaaid met spectaculaire vergezichten. Onderweg leer je meer over de Cham dynastie tijdens een rondleiding in het Chammuseum.

  ontbijt - middagmaal

 10. 10e dag

  Hué

  Deze oude keizerlijke stad ligt aan de oevers van de Parfumrivier. Een eindje van de rivier vandaan zijn er verschillende graftombes van de keizers van de Nguyen-dynastie terug te vinden, zoals die van keizer Tu Duc. In de stad zelf bezoek je de citadel, een elegant complex van paleizen, tempels, vestigingsmuren en grachten, geïnspireerd op de Verboden Stad in Peking.

  ontbijt - middagmaal 

 11. 11e dag

  Hué - Ho Chi Minhstad

  Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Ho Chi Minhstad, gevolgd door een eerste kennismaking met deze miljoenenstad.

  ontbijt - middagmaal

 12. 12e dag

  Ho Chi Minhstad - Tay Ninh - Cu Chi - Ho Chi Minhstad

  In Tay Ninh bezoek je de grote en kleurrijke Cao Dai tempel. Zij die geen uitdaging uit de weg willen gaan, nemen zelf een kijkje in het befaamde ondergrondse tunnelnetwerk van Cu Chi. 

  ontbijt - middagmaal

 13. 13e dag

  Ho Chi Minhstad - Bentre - Ho Chi Minhstad

  Deze dag is zonder twijfel hét hoogtepunt van de reis. De legendarische Mekongdelta is een doolhof van kleine rivieren en kanalen en op het water wordt er volop handel gedreven. Een tocht per sampan is dan ook onmisbaar in dit programma. Zo beleef je het leven op en naast de rivier vanop de eerste rij. Aan de oevers van de rivier zie je typische huisjes, kokosnootkwekerijen, vissers en zo veel meer.

  ontbijt - middagmaal

 14. 14e dag

  Ho Chi Minhstad

  Afsluiten doe je deze boeiende rondreis met een korte wandeling door de Chinese wijk Cholon. De rest van de dag ben je vrij om je laatste souvenirs aan te schaffen. Op het gepaste tijdstip brengt de chauffeur je naar de luchthaven voor je terugvlucht. Een karrenvracht aan prachtige herinneringen rijker!
   

  ontbijt - middagmaal

 1. 1e dag

  Hanoi

  Aankomst in Hanoi en transfer naar het hotel. Met een riksja rijd je door de oude stadswijk naar het waterpoppentheater.

  avondmaal

 2. 2e dag

  Hanoi - Hoa Lu - Hanoi

  Tijdens een relaxe fietstocht ontdek je Hoa Lu. Terugrit naar Hanoi met onderweg een bezoek aan de tempels van de Dinhdynastie.

  ontbijt - middagmaal

 3. 3e dag

  Hanoi - Lao Cai

  Van het etnologische museum tot het Hoan Kiemmeer en het indrukwekkende mausoleum van Ho Chi Minh: Hanoi biedt voor elk wat wils. ’s Avonds word je naar het station gebracht voor het vertrek met de nachttrein naar Lao Cai.

  ontbijt - middagmaal

 4. 4e dag

  Lao Cai - Sapa

  In de vroege ochtend breng je een bezoek aan één van de kleurrijke lokale markten waar de bergvolkeren hun producten aan de man brengen. 

  ontbijt - avondmaal

 5. 5e dag

  Sapa - Lao Cai - Hanoi

  Een ochtendwandeling door de rijstvelden brengt je naar een traditioneel bergdorpje waar je het dagelijkse leven van de lokale bevolking van dichtbij ervaart. Je wandelt naar het bamboebos van Gian Ta Chai. Terugreis naar Hanoi met de nachttrein.

  ontbijt - avondmaal

 6. 6e dag

  Hanoi - Halong

  Na aankomst in Hanoi vertrek je meteen naar de Baai van Halong. Aan boord van een traditionele Jonk vaar je langs grillige kalksteenrotsen en lokale drijvende vissersdorpjes. 

  ontbijt - middagmaal - avondmaal

 7. 7e dag

  Halong - Hanoi - Danang

  ’s Ochtends heb je de tijd om te luieren op het dek. Na ontscheping rij je terug naar Hanoi. Bij aankomst in Danang vertrek je onmiddellijk naar Hoi An.

  ontbijt

 8. 8e dag

  Hoi An

  Met zijn uitzonderlijk goed bewaarde handelshuizen in Japanse en Chinese stijl en met zijn pittoreske haven is het stadscentrum van Hoi An een streling voor het oog. In de namiddag maak je een boottocht op de Thu Bon rivier.

  ontbijt - middagmaal

 9. 9e dag

  Hoi An - My Son - Danang - Hué

  In de voormiddag bezoek je de archeologische site van My Son. De rit van Danang naar Hué via de Wolkenpas ligt bezaaid met spectaculaire vergezichten. 

  ontbijt - middagmaal

 10. 10e dag

  Hué

  Een eindje van de Parfumrivier vandaan zijn er verschillende graftombes van de keizers van de Nguyen-dynastie terug te vinden, zoals die van keizer Tu Duc. In de stad zelf bezoek je de citadel, een elegant complex van paleizen, tempels, vestigingsmuren en grachten, geïnspireerd op de Verboden Stad in Peking.

  ontbijt - middagmaal

 11. 11e dag

  Hué - Ho Chi Minhstad

  Bij aankomst in Ho Chi Minhstad, maak je voor het eerst kennis met deze miljoenenstad.

  ontbijt - middagmaal

 12. 12e dag

  Ho Chi Minhstad - Tay Ninh - Cu Chi - Ho Chi Minhstad

  In Tay Ninh bezoek je de grote en kleurrijke Cao Dai tempel. Je kan ook een kijkje nemen in het befaamde ondergrondse tunnelnetwerk van Cu Chi.

  ontbijt - middagmaal

 13. 13e dag

  Ho Chi Minhstad – Ben Tre - Ho Chi Minhstad

  Een tocht per sampan op de legendarische Mekongdelta is onmisbaar in dit programma. Zo beleef je het leven op en naast de rivier vanop de eerste rij. 

  ontbijt - middagmaal

 14. 14e dag

  Ho Chi Minhstad

  Na een korte wandeling door de Chinese wijk Cholon ben je de rest van de dag ben vrij om je laatste souvenirs te kopen. Op het gepaste tijdstip brengt de chauffeur je naar de luchthaven voor je terugvlucht. 

  ontbijt - middagmaal


Nuttige informatie

Hotels

Bronze

 

 

Plaats

Nachten

Hotel

Hanoï

2

Church Boutique Hang Gai of gelijkwaardig***

 

1

Train de nuit Hanoï - Lao Cai

Sapa

1

Sunny Mountain Hotel of gelijkwaardig***

 

1

Train de nuit Lao Cai - Hanoï

Halong

1

Image Junk of gelijkwaardig***

Hoi An

2

Ancient House Resort of gelijkwaardig***

Hué

2

Romance Hotel of gelijkwaardig***

Ho Chi Minhstad

3

Northern Hotel Saigon of gelijkwaardig***

 

 

 

Silver

 

 

Plaats

Nachten

Hotel

Hanoï

2

The Ann Hanoi Hotel of gelijkwaardig****

 

1

Train de nuit Hanoï - Lao Cai

Sapa

1

Victoria Sapa of gelijkwaardig****

 

1

Train de nuit Lao Cai - Hanoï

Halong

1

Pelican Cruise of gelijkwaardig****

Hoi An

2

Ancient House Village Resort of gelijkwaardig****

Hué

2

Imperial Hotel of gelijkwaardig****+

Ho Chi Minhstad

3

Saigon Prince of gelijkwaardig****

 

 

 

Gold

 

 

Plaats

Nachten

Hotel

Hanoï

2

Pan Pacific of gelijkwaardig*****

 

1

Train de nuit Hanoï - Lao Cai

Sapa

1

Victoria Sapa of gelijkwaardig****

 

1

Train de nuit Lao Cai - Hanoï

Halong

1

Paradise Luxury of gelijkwaardig*****

Hoi An

2

Victoria Hoi An****

Hué

2

La Residence of gelijkwaardig*****

Ho Chi Minhstad

3

Sofitel Saigon Plaza of gelijkwaardig*****

 


Hotels

BRONZE    
Plaats Nachten Hotel
Hanoi 2 La Dolce Vita of gelijkwaardig***
  1 Train de nuit Hanoï - Lao Cai
Sapa 1 Sunny Mountain Hotel of gelijkwaardig***
  1 Train de nuit - Lao Cai - Hanoï
Halong 1 Glory Legend Cruise of gelijkwaardig***
Hoi An 2 Ancient House Resort of gelijkwaardig***
Hué 2 Romance Hotel Hue of gelijkwaardig****
Ho Chi Minhstad 3 Le Duy Grand of gelijkwaardig***
     
SILVER    
Plaats Nachten Hotel
Hanoi 2 The Ann Hanoi Hotel of gelijkwaardig****
  1 Train de nuit Hanoï - Lao Cai
Sapa 1 Amazing Sapa of gelijkwaardig****
  1 Train de nuit - Lao Cai - Hanoï
Halong 1 Pelican Cruise of gelijkwaardig****
Hoi An 2 Ancient House Village Resort of gelijkwaardig****
Hué 2 Imperial Hotel Hue of gelijkwaardig*****
Ho Chi Minhstad 3 Saigon Prince of gelijkwaardig****
     
GOLD    
Plaats Nachten Hotel
Hanoi 2 Nikko Hanoi of gelijkwaardig*****
  1 Train de nuit Hanoï - Lao Cai
Sapa 1 Victoria Sapa of gelijkwaardig****
  1 Train de nuit - Lao Cai - Hanoï
Halong 1 Paradise Luxury of gelijkwaardig****
Hoi An 2 Palm Garden Resort of gelijkwaardig*****
Hué 2 La Residence of gelijkwaardig*****
Ho Chi Minhstad 3 Pullman of gelijkwaardig*****

 Opladen