Terug naar huis

Grand Tour of Florida

Verenigde Staten

vanaf € 999 /pers.;

 • 12 Overnachtingen
 • Enkel logies
Grand Tour of Florida - TUI

Samenvatting

Reisroute
Wat wij goed vonden
 • Rondreis per huurwagen
 • Genieten van al wat Florida te bieden heeft
 • De meest complete rondreis doorheen Florida
 • Voldoende tijd om de regio te ontdekken
 • Twee overnachtingen in The Keys
 • St. Augustine en Crystal River, twee minder gekende plaatsen

Tarieven en beschikbaarheden

Reis vertrekkende vanuit

Je kan je vluchturen en de vluchtmaatschappij kiezen in een volgende stap.

Vertrekdatum
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
1 zat 2 zon
3 maa 4 din 5 woe 6 don 7 vri 8 zat 9 zon
10 maa 11 din 12 woe 13 don 14 vri 15 zat 16 zon
17 maa 18 din € 999 terugreis op 30/05/2021 Kies 19 woe € 999 terugreis op 31/05/2021 Kies 20 don € 999 terugreis op 01/06/2021 Kies 21 vri € 999 terugreis op 02/06/2021 Kies 22 zat € 999 terugreis op 03/06/2021 Kies 23 zon € 999 terugreis op 04/06/2021 Kies
24 maa € 999 terugreis op 05/06/2021 Kies 25 din € 999 terugreis op 06/06/2021 Kies 26 woe € 999 terugreis op 07/06/2021 Kies 27 don € 999 terugreis op 08/06/2021 Kies 28 vri € 999 terugreis op 09/06/2021 Kies 29 zat € 999 terugreis op 10/06/2021 Kies 30 zon € 999 terugreis op 11/06/2021 Kies
31 maa € 999 terugreis op 12/06/2021 Kies
Tarief inclusief BTW berekend op basis van dubbele kamerbezetting. Prijs en verblijfsmogelijkheid kan veranderen in de tweede stap van de boeking naargelang updates en beschikbaarheid.
Vul het aantal reizigers in
1 kamer , 2 volwassenen
Aantal kamers 1
Volwassenen 2
Kinderen (-12 jaar oud) 0
Baby's (-2 jaar oud) 0
Controleer de beschikbaarheid

Prijsdetails

Inbegrepen

 • Alle vermelde overnachtingen in logies
 • Uitgebreide documentatiemap met routebeschrijving en wegenkaart

Niet inbegrepen

 • Internationale vluchten
 • Huurwagen
 • Toegangsgelden
 • Overige maaltijden, drankjes en persoonlijke uitgaven
 • ESTA
 • Annulerings-, bijstands- en bagageverzekering

Reisdagboek

 1. 1E DAG

  MIAMI

  Aankomst in Miami.

  Miami Beach
 2. 2E DAG

  MIAMI - KEY WEST

  255 km

  Vanuit Miami rijd je naar Key West, het meest zuidelijke punt van de USA. Wandel over Duval Street en geniet van een drankje in het stamcafé van Hemingway, Sloppy Joe’s Bar.

  Key West
 3. 3E DAG

  KEY WEST - KEY LARGO

  155 km

  Rit naar Key Largo, het grootste eiland van de Keys en een geliefde duik- en snorkelplaats. De belangrijkste attractie hier is het voor de kust gelegen John Pennekamp Coral Reef State Park, een sprookjesachtige onderwaterwereld.

  Keys
 4. 4E DAG

  KEY LARGO - EVERGLADES - NAPELS

  225 km

  Over de Tamiami Trail gaat het westwaarts naar Napels. Verken onderweg de Everglades, een subtropische wildernis met talloze vogelsoorten en planten. Maak hier zeker een tochtje per airboat.

  Everglades
 5. 5E DAG

  NAPELS

  Ontdek Naples, een charmante badplaats met mooie stranden.Voor de kust vind je er de ‘Ten Thousand Islands’, uitlopers van de Everglades en de thuishaven van vele dolfijnen.

  Naples
 6. 6E DAG

  NAPELS - SARASOTA

  190 km

  Je volgt de Golf van Mexico in de richting van Sarasota. Hoewel deze stad de charme van een slaperig kunststadje heeft weten te behouden, heeft ze op cultureel gebied heel wat te bieden.

  Sarasota
 7. 7E DAG

  SARASOTA - ST. PETERSBURG - CRYSTAL RIVER

  203 km

  Ontdek het minder gekende Florida met zijn zoetwaterbronnen die van november tot maart zeekoeien aantrekken. Een eerste stop is Tarpon Springs, een Grieks vissersdorpje gekend om zijn natuurlijke sponzen en uitstekende restaurants. Breng zeker ook een bezoek aan het Homosassa Springs Wildlife State Park, de woonplaats van verschillende diersoorten uit de regio en gekend voor de verzorging van gewonde en zwakke zeekoeien.

  Homosassa Springs Wildlife State Park
 8. 8E DAG

  CRYSTAL RIVER - ST. AUGUSTINE

  199 km

  Bezoek aan St. Augustine. In het gerestaureerde Oldest House kom je alles te weten over de geschiedenis van de oudste stad van het land, met als hoogtepunt het Castillo de San Marcos, een indrukwekkend fort dat de stad beschermde tijdens belegeringen.

  St. Augustine
 9. 9E DAG

  ST. AUGUSTINE - ORLANDO

  172 km

  Rit naar Daytona Beach. Liefhebbers van autoraces kunnen hun hart ophalen op de Daytona Speedway, een van de gekendste racebanen van de USA. Verder naar Orlando.

  Daytona Beach
 10. 10E-11E DAG

  ORLANDO

  Laat je twee dagen betoveren door de sprookjeswereld van Walt Disney, beleef de filmwereld in Universal Studios of maak kennis met de onderwaterwereld in SeaWorld Orlando. Hou je meer van actie? Ga dan zeker naar Universal’s Islands of Adventure met zijn spectaculaire attracties.

  Orlando
 11. 12E DAG

  ORLANDO - COCOA BEACH

  192 km

  Bezoek vandaag Kennedy Space Center, de plek vanwaar de eerste astronauten naar de maan vertrokken. Je komt hier alles te weten komt over de geschiedenis en werking van de NASA.

  Kennedy Space Center
 12. 13E DAG

  COCOA BEACH - MIAMI

  320 km

  Volg de kustroute zuidwaarts naar Miami. Bij aankomst in Miami afgifte van de huurwagen en terugvlucht. Liever enkele dagen uitrusten? Verleng je vakantie dan aan het strand van Miami Beach of ga op ontdekking in het bruisende stadscentrum. Miami is de grootste stad van Florida en bestaat uit verschillende stadsdelen. Downtown Miami is het financieel en commercieel hart van de stad. Little Havana is de thuishaven van de Cubanen en latino’s, Coral Gables is de luxueuze woonwijk, Coconut Grove is een paradijs voor kunstenaars en in Wynwood vind je op elke hoek van de straat de meest fantastische graffiti kunstwerken. En dan is er nog Miami Beach, het meest hippe en bruisende deel van de stad. Breng een bezoek aan het Art Deco district met de befaamde Ocean Drive, maak een lange wandeling op de boardwalk langs het strand of ga gezellig winkelen in één van de vele ‘malls’. Er is voor elk wat wils!

  Miami

Nuttige informatie

Hotels

Je verblijft in hotelcategorie Silver. 

Hotelcategorie Silver

 • 1n in Miami Beach in hotel Sleep Inn Miami Airport** of gelijkwaardig
 • 1n in Key West in hotel Fairfield Inn & Suites*** of gelijkwaardig 
 • 1n in Key Largo in hotel Baker's Cay Resort, Curio Collection by Hilton**** of gelijkwaardig
 • 2n in Naples in hotel Naples Beach Hotel & Golf Club**** of gelijkwaardig
 • 1n in Sarasota in hotel Sandcastle Resort at Lido Beach*** of gelijkwaardig
 • 1n in Crystal River in hotel Plantation on Crystal River*** of gelijkwaardig
 • 1n in St. Augustine in hotel Guy Harvey Resort St. Augustine Beach*** of gelijkwaardig
 • 3n in Orlando in hotel Wyndham Orlando Resort International Drive*** of gelijkwaardig
 • 1n in Cocoa Beach in hotel International Palms Resort*** of gelijkwaardig

Huurwagen


Boek een huurwagen en verken je vakantiebestemming in alle vrijheid. TUI werkt hiervoor samen met Sunny Cars. Je kiest uit verschillende types auto's, profiteert van een onbeperkt aantal kilometers en uitgebreide verzekeringen zijn direct in de prijs inbegrepen.

Sunny Cars wil graag dat u op uw vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Daarom handelen wij altijd volgens de Rent a Smile filosofie: ons standaard product is all-inclusive, u bent optimaal verzekerd en kunt rekenen op de allerbeste service.

Waarom Sunny Cars?

 • Ongelimiteerde kilometers
 • (Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer


Klik hier om direct een all-inclusive auto te huren.

* TUI Belgium is geen partij bij je boeking van Sunny Cars.


Bestemming

Verenigde Staten

Algemeen

Het westen van de Verenigde Staten strekt zich uit van de prachtige kuststreek aan de Stille Oceaan tot aan de majestueuze Rocky Mountains. Bezoek de grote steden San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. Geniet van de overweldigende natuurpracht in de vele nationale parken.
 
Sinds haar ontdekking heeft het Westen van Amerika altijd een enorme aantrekkingskracht gehad. In die mate zelfs dat vele naties, de Europese eerst, er hun eldorado van maakten.
Maar waarom kunnen wij niet weerstaan aan de aantrekkingskracht van deze soms bijna woestijnachtige contreien aan de andere kant van de wereld 
 
Een beetje geschiedenis helpt ons dit te begrijpen...
Reeds in onze kindertijd werden wij overrompeld door de sfeer van de Far West. Wie heeft de avonturen van Lucky Luke, de 'poor lonesome cowboy', niet gelezen? Wie speelde als kind niet 'cowboy en indiaantje'?
Het zijn nu juist deze indianen die zich lang geleden als eerste bewoners vestigden in het Westen van Amerika, waar ze via de Beringstraat aankwamen
 
In de meeste staten van het Westen, en vooral in Arizona en New Mexico, hebben de grote indianenstammen een blijvende stempel op de tradities gedrukt. De bekendste stammen zijn de Anasazi in Cortez, de Pueblo in Mesa Verde, de Navajo in Monument Valley, de Hopi in de Grand Canyon en natuurlijk de Apachen die ons bekend zijn uit onze kindertijd.
Ten tijde van de kolonisatie werd het Westen de favoriete stek van de Spanjaarden, die in 1609 van Santa Fe hun hoofdstad maakten. 
Vanuit Mexico trokken de Spaanse kolonisten meer naar het westen om zich uiteindelijk te vestigen aan de kust van de Stille Oceaan. Vandaag zijn er in Californië nog talrijke historische overblijfselen, zoals de vele missieposten, terug te vinden.
 
Het is ook in Californië dat in 1848 de eerste goudklomp werd gevonden. De talrijke goudvondsten veroorzaakten de trek van velen op zoek naar rijkdom. Om het transport tussen beide oceanen te vergemakkelijken werd op het einde van de 19de eeuw de spoorweg aangelegd. Hierdoor kende de bevolking, en bijgevolg ook de economie, in het begin van de 20ste eeuw in deze regio een enorme groei. 
 
Meer dan ooit spreekt het Westen door zijn originaliteit, zijn aantrekkings- en overtuigingskracht tot de verbeelding van de rest van de wereld.

Praktische Informatie

Reisdocumenten

Internationaal paspoort & ESTA 
Alle reizigers, ook kinderen onder de 12 jaar, die naar de USA reizen dienen in het bezit te zijn van een internationaal paspoort. Voor USA moet dit paspoort geldig zijn tot de dag na je terugkeer in België.
Alle Belgische reizigers die naar de USA reizen zijn eveneens verplicht een elektronische reistoestemming (ESTA) aan te vragen. Dit dient via het internet te gebeuren voor aanvang van de reis: https://esta.cbp.dhs.gov. De kost hiervoor bedraagt $14. Dit bedrag kan enkel betaald worden per kredietkaart. De ESTA is twee jaar geldig of tot de vervaldatum van je paspoort binnen deze periode. 
Indien de aanvraag wordt goedgekeurd, krijg je toestemming om naar de USA te reizen. Indien dit niet het geval is, moet er een visum worden aangevraagd via de ambassade. De ESTA is 2 jaar geldig. Bij vervanging/wijziging van het paspoort binnen deze periode moet de ESTA opnieuw worden aangevraagd. 
Ben je geen Belgisch staatsburger dan dien je je te wenden tot de Amerikaanse ambassade om de correcte formaliteiten te verkrijgen. Voor verblijven van meer dan 90 dagen moet ook een visum aangevraagd worden op de Amerikaanse ambassade in Brussel (Regentlaan 25, 1000 Brussel).
Voor een laatste update: zie http://diplomatie.belgium.be

Inentingen

Tijdens een verblijf in de Verenigde Staten is geen vaccinatie vereist.

Munteenheid

de Amerikaanse dollar (USD)

Tijdsverschil

Er zijn verschillende tijdzones. Hou rekening met tijdverschillen, zeker tijdens rondreizen.
 
Eastern Time zone (New York Philadelphia, Washington DC, Miami, Orlando, Detroit, Atlanta) : -6u
Central Time zone (Chicago, New Orleans, Minneapolis, Memphis, Dallas, Houston) : -7u
Mountain Time zone (Denver, Phoenix, Salt Lake City, Rocky Mountains) : -8u
Pacific Time zone (Seattle, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles): -9u
Alaska Standard Time zone (Anchorage): -10u
Hawaiian Standard Zone (Honolulu) : -11u

Taal

De officiële taal is het Engels.Opladen