Retour à l'accueil

Schatkamer van de rijke Arabische cultuur

Emirats Arabes Unis

Actuellement, aucune date n'est disponible pour ce voyage.

Ce produit peut uniquement être réservé par téléphone

Lun-ven : 08:00-22:00 / Sam : 09:00-22:00 / Dim : 10:00-22:00 / Fermé les jours fériés
(Max. € 0,30 par minute)

Appeler un conseiller 027 178 660
Schatkamer van de rijke Arabische cultuur - TUI

Résumé

Détails du circuit
 • Min. 13 personen, max. 20 personen

 • Nederlandstalige TUI-reisleiding van Brussel tot Brussel,
  Nederlandstalige lokale gids in de Emiraten (dag 1, 2, 3 en 4)
  en Engelstalige lokale gids in Oman

Itinéraire
Ce que nous avons aimé
 • Futuristisch Dubai met bezoek aan de Burj Khalifa
 • Het Louvre van Abu Dhabi én de majestueuze Sheikh Zayed moskee
 • Het mystieke Oman: land van wadi's en oases, forten en moskeeën
 • Bijzondere woestijnovernachting in Oman
 • IN DE KIJKER: unieke combinatiereis met een uiterst interessante mix van architectuur, tradities, cultuur en natuur

Carnet de route

 1. 1e dag

  Brussel - Abu Dhabi

  Vlucht naar Abu Dhabi. Aankomst en transfer. Overnachting in hotel Novotel Abu Dhabi Al Bustan****.

  Dubai
 1. 2e dag

  Abu Dhabi - Dubai

  Tijd om het emiraat Abu Dhabi te ontdekken. We bezoeken de majestueuze Sheikh Zayed moskee. Deze is niet alleen de duurste moskee ter wereld, zo’n 427 miljoen euro aan bouwkosten, maar ook een van de grootsten. Vergeet je zonnebril zeker niet mee te nemen want de binnenplaats bestaande uit spierwitte marmer is oogverblindend! Bovendien is deze rijkelijk versierd met bloemmotieven, bladgoud en edelstenen. Een lust voor het oog! Ook het interieur is fenomenaal mooi. In de grootste gebedsruimte zien we namelijk het grootste handgeweven tapijt ter wereld en de grootste kroonluchter. Hierna gaan we naar de Corniche voor een fotostop aan Emirates Palace en het presidentiële paleis Qasr Al Watan. In de namiddag staat het Louvre van Abu Dhabi op het programma, het zustermuseum van het bekende Louvre in Parijs. In 2007 kwamen Abu Dhabi en Frankrijk overeen dat het emiraat een museum mocht openen dat dertig jaar lang de naam Louvre zou dragen. De bouw van het Louvre Abu Dhabi kostte meer dan een miljard euro en er werd tien jaar lang aan gebouwd. Het resultaat is werkelijk fenomenaal! Het spectaculaire complex, bestaande uit 55 kleine gebouwen, is overdekt door een gigantische koepel van metalen sterren. Werken uit alle tijdperken staan er tentoongesteld. Vervolgens rijden we door naar Dubai waar we 3 nachten verblijven in hotel Hampton by Hilton Dubai Al Seef***. Dit uitstekende hotel is gelegen in de nieuwere wijk Al Seef, langs de oevers van Dubai Creek. Daarnaast is deze populaire wijk opgedeeld in twee gebieden: een historisch gebied met traditionele architectuur dat zich kenmerkt door smalle straatjes en lemen huisjes, en een gebied met wat meer eigentijdse architectuur. Bovendien kenmerkt de wijk Al Seef zich ook door een veelheid aan winkeltjes, restaurants en cafés én door een 1,8 kilometer lange boulevard langs Dubai Creek waar je heerlijk kan wandelen. Kortom, het is een uitstekende uitvalsbasis om Dubai te verkennen!

  ontbijt, middagmaal

  Sheikh Zayed moskee, Abu Dhabi
 2. 3e dag

  Dubai

  Vandaag ontdekken we het moderne gedeelte van Dubai. We maken een fotostop bij 'Dubai Marina', een enorme kunstmatig aangelegde jachthaven met een groot aantal impressionante wolkenkrabbers. Met de monorail reizen we over de Palm Jumeirah, een kunstmatig eiland in de vorm van een palmboom. Nadien korte fotostop aan het luxueuze Burj Al Arab hotel, het enige zeven sterren hotel ter wereld. Vervolgens naar 'Downtown Dubai' waar we de 828 meter hoge Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, en 'Dubai Mall', het grootste winkelcentrum ter wereld, vinden. In 'Dubai Mall' geniet je van wat vrije tijd. Op het observatiedek op de 124e verdieping van de Burj Khalifa genieten we van schitterende uitzichten over de stad. Om de dag in schoonheid af te sluiten, gaan we naar de nabijgelegen 'Dubai Fountain'. Iedere avond na zonsondergang, vanaf 18u, geniet je hier van de grootste fonteinenshow ter wereld met een heus klank- en lichtspel. Terug naar het hotel.

  ontbijt, middagmaal

  Burj Khalifa, Dubai
 3. 4e dag

  Dubai

  Na een rustig ontbijt ontdekken we het historische gedeelte van Dubai. We starten met een fotostop aan de Jumeirah Moskee en Dubai Frame. In de historische Al Bastakiya wijk wandelen we door de nauwe steegjes en langs oude lemen huisjes. Niet ver hier vandaan bevindt zich het 'Dubai Museum', gelegen in het historische Al Fahidi Fort, het oudste gebouw van Dubai. In dit museum komen we wat meer te weten over de geschiedenis van deze wereldstad. Met een 'abra', een traditionele watertaxi, steken we de zeearm 'Dubai Creek' over. Nadien snuiven we de lokale sfeer op in de typische soeks, een traditionele markt waar we onder meer goud, specerijen en parfum kunnen kopen. Terug naar het hotel.

  ontbijt, middagmaal

  Dubai
 4. 5e dag

  Dubai - Abu Dhabi - Muscat

  Geniet van een vrije voormiddag. Neem een duik in het zwembad of ga zelf op ontdekking. In de namiddag rijden we naar de luchthaven van Abu Dhabi en nemen we een vlucht naar Muscat. Aankomst in Muscat en transfer. Avondmaal en overnachting in hotel Al Falaj****.

  ontbijt, avondmaal

  Dubai
 5. 6e dag

  Muscat

  In Muscat bezoeken we de mooie Sultan Qaboes moskee en het Royal Opera House. Ook kuieren we door de Muttrah Souq, een van de oudste van Oman. ‘s Namiddags wordt de Omani cultuur toegelicht in het Bait al Zubair museum. Na een fotostop aan het Al Alam-paleis, het paleis van de Sultan, gaan we aan boord van een dhow, een traditioneel Arabisch schip, en varen we langs de kust en genieten we van de zonsondergang. Avondmaal en overnachting in hotel Al Falaj****.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal

  Sultan Qaboos Moskee, Muscat
 6. 7e dag

  Muscat - Wadi Shab - Ras al Jinz - Sur

  Per 4x4 verkennen we het binnenland. Onze eerste stop is Quriyat, een groot vissersdorp. Een spannende rit brengt ons door de rivierbedding van Wadi Arbyn. Van daaruit gaat het naar Bimah Sinkhole, een kalksteenkrater gevuld met prachtig gekleurd water. We passeren het witte zandstrand van Finn's Beach en stoppen bij Wadi Shab, bekend voor de bananen- en papaya plantages. Aankomst in Sur. Na het avondmaal bezoeken we het beschermd natuurgebied van Ras Al Jinz waar duizenden groene zeeschildpadden jaarlijks (niet gegarandeerd) hun eieren leggen. Overnachting in hotel Sur Plaza***.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal

  Wadi Shab
 7. 8e dag

  Sur - Wadi Bani Khaled - Wahiba Sands

  In de oude stad van Sur bezoeken we de vismarkt en een dhow-werf. Met onze 4x4’s rijden we verder naar Wadi Bani Khaled, een mooie oase met uitnodigende vijvers. Daarna gaat het naar de Wahibawoestijn met duinen tot 200 m hoog. Eenmaal in de woestijn doen we aan ‘dunebashing’ over de toppen van de duinen. Aankomst in het luxueuze woestijnkamp te midden van de imposante zandduinen waar we de nacht zullen doorbrengen. Tip: beklim bij valavond de naburige zandduin om te genieten van een mooie zonsondergang in de woestijn. Avondmaal en overnachting in woestijnkamp Arabian Oryx**** (dit woestijnkamp serveert geen alcohol).

  ontbijt, middagmaal, avondmaal

  Wahiba Sands
 8. 9e dag

  Wahibi Sands - Nizwa

  Onderweg naar Nizwa bezichtigen we het architecturaal verbazende fort van Jabrin. In Bahla maken we een fotostop bij het fort en bezoeken we een traditionele pottenbakkerij. In de vallei van Birkat al Mauz aanschouwen we een oase vol dadelpalmen. Terwijl de gids het eeuwenoude aflaj-irrigatiesysteem uitlegt, wandelen we door de dadelplantage. Aankomst in Nizwa. Avondmaal en overnachting in hotel Golden Tulip****.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal

 9. 10e dag

  Nizwa - Jabel Shams - Al Hamra - Nizwa

  Na een vroeg ontbijt verkennen we de unieke geitenmarkt, de oude ommuurde soek en het fort van Nizwa dat een prachtig zicht biedt over Nizwa en haar omgeving. Veder naar Jebel Shams, oftewel de ‘Grand Canyon van het Midden-Oosten’. We maken een wandeling en genieten van een fantastisch panorama over de kloof. We rijden verder naar het bergdorpje Misfat Al Abryeen. In Al Hamra bezoeken we een lokaal museum en proeven we de typische Omani koffie met dadels. Terug naar Nizwa. Avondmaal en overnachting in hotel Golden Tulip****.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal

  Nizwa
 10. 11e dag

  Nizwa - Wadi Bani Auf - Nakhl - Muscat

  We rijden richting Wadi Bani Auf, een vallei met talloze waterpoelen en riviertjes die prachtige kloven in het landschap hebben uitgesneden. Tijdens de rit genieten we van prachtige vergezichten en landelijke dorpjes. In dit adembenemende landschap wordt er een picknicklunch voorzien. Nadien bezoeken we nog het fort en de bronnen van Nakhl. Alvorens we naar de luchthaven rijden voor onze terugvlucht frissen we ons nog even op op een hotelkamer en genieten we van een avondmaal. Daarna rit naar de luchthaven en terugvlucht naar Brussel.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal

  Jabel Shams
 11. 12e dag

  Brussel

  Aankomst in Brussel.

 1. 1e dag

  Brussel - Abu Dhabi - Dubai

  Vlucht naar Abu Dhabi. Aankomst en transfer naar Dubai waar we 3 nachten verblijven in hotel Hampton by Hilton Dubai Al Seef***. Dit uitstekende hotel is gelegen in de nieuwere wijk Al Seef, langs de oevers van Dubai Creek. Daarnaast is deze populaire wijk opgedeeld in twee gebieden: een historisch gebied met traditionele architectuur dat zich kenmerkt door smalle straatjes en lemen huisjes, en een gebied met wat meer eigentijdse architectuur. Bovendien kenmerkt de wijk Al Seef zich ook door een veelheid aan winkeltjes, restaurants en cafés én door een 1,8 kilometer lange boulevard langs Dubai Creek waar je heerlijk kan wandelen. Kortom, het is een uitstekende uitvalsbasis om Dubai te verkennen!

  Dubai
 2. 2e dag

  Dubai

  Vandaag ontdekken we het moderne gedeelte van Dubai. We maken een fotostop bij 'Dubai Marina', een enorme kunstmatig aangelegde jachthaven met een groot aantal impressionante wolkenkrabbers. Met de monorail reizen we over de Palm Jumeirah, een kunstmatig eiland in de vorm van een palmboom. Nadien korte fotostop aan het luxueuze Burj Al Arab hotel, het enige zeven sterren hotel ter wereld. Vervolgens naar 'Downtown Dubai' waar we de 828 meter hoge Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, en 'Dubai Mall', het grootste winkelcentrum ter wereld, vinden. In 'Dubai Mall' geniet je van wat vrije tijd. Op het observatiedek op de 124e verdieping van de Burj Khalifa genieten we van schitterende uitzichten over de stad. Om de dag in schoonheid af te sluiten, gaan we naar de nabijgelegen 'Dubai Fountain'. Iedere avond na zonsondergang, vanaf 18u, geniet je hier van de grootste fonteinenshow ter wereld met een heus klank- en lichtspel. Terug naar het hotel.

  ontbijt, middagmaal

  Burj Khalifa, Dubai
 3. 3e dag

  Dubai

  Na een rustig ontbijt ontdekken we het historische gedeelte van Dubai. We starten met een fotostop aan de Jumeirah Moskee en Dubai Frame. In de historische Al Bastakiya wijk wandelen we door de nauwe steegjes en langs oude lemen huisjes. Niet ver hier vandaan bevindt zich het 'Dubai Museum', gelegen in het historische Al Fahidi Fort, het oudste gebouw van Dubai. In dit museum komen we wat meer te weten over de geschiedenis van deze wereldstad. Met een 'abra', een traditionele watertaxi, steken we de zeearm 'Dubai Creek' over. Nadien snuiven we de lokale sfeer op in de typische soeks, een traditionele markt waar we onder meer goud, specerijen en parfum kunnen kopen. Terug naar het hotel.

  ontbijt, middagmaal

  Dubai
 4. 4e dag

  Dubai - Abu Dhabi

  Tijd om het emiraat Abu Dhabi te ontdekken. We bezoeken de majestueuze Sheikh Zayed moskee. Deze is niet alleen de duurste moskee ter wereld, zo’n 427 miljoen euro aan bouwkosten, maar ook een van de grootsten. Vergeet je zonnebril zeker niet mee te nemen want de binnenplaats bestaande uit spierwitte marmer is oogverblindend! Bovendien is deze rijkelijk versierd met bloemmotieven, bladgoud en edelstenen. Een lust voor het oog! Ook het interieur is fenomenaal mooi. In de grootste gebedsruimte zien we namelijk het grootste handgeweven tapijt ter wereld en de grootste kroonluchter. Hierna gaan we naar de Corniche voor een fotostop aan Emirates Palace en het presidentiële paleis Qasr Al Watan. In de namiddag staat het Louvre van Abu Dhabi op het programma, het zustermuseum van het bekende Louvre in Parijs. In 2007 kwamen Abu Dhabi en Frankrijk overeen dat het emiraat een museum mocht openen dat dertig jaar lang de naam Louvre zou dragen. De bouw van het Louvre Abu Dhabi kostte meer dan een miljard euro en er werd tien jaar lang aan gebouwd. Het resultaat is werkelijk fenomenaal! Het spectaculaire complex, bestaande uit 55 kleine gebouwen, is overdekt door een gigantische koepel van metalen sterren. Werken uit alle tijdperken staan er tentoongesteld. Overnachting en avondmaal in hotel Novotel Abu Dhabi Al Bustan****.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal

  Sheikh Zayed moskee, Abu Dhabi
 5. 5e dag

  Abu Dhabi - Muscat

  Geniet van wat vrije tijd. Neem een duik in het zwembad of ga zelf op ontdekking. In de avond rijden we naar de luchthaven van Abu Dhabi en nemen we een vlucht naar Muscat. Aankomst in Muscat en transfer. Overnachting in hotel Al Falaj****.

  ontbijt

  Dubai
 6. 6e dag

  Muscat - Wadi Shab - Ras al Jinz - Sur

  Per 4x4 verkennen we het binnenland. Onze eerste stop is Quriyat, een groot vissersdorp. Een spannende rit brengt ons door de rivierbedding van Wadi Arbyn. Van daaruit gaat het naar Bimah Sinkhole, een kalksteenkrater gevuld met prachtig gekleurd water. We passeren het witte zandstrand van Finn's Beach en stoppen bij Wadi Shab, bekend voor de bananen- en papaya plantages. Aankomst in Sur. Na het avondmaal bezoeken we het beschermd natuurgebied van Ras Al Jinz waar duizenden groene zeeschildpadden jaarlijks (niet gegarandeerd) hun eieren leggen. Overnachting in hotel Sur Plaza***.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal

  Wadi Shab
 7. 7e dag

  Sur - Wadi Bani Khaled - Wahiba Sands

  In de oude stad van Sur bezoeken we de vismarkt en een dhow-werf. Met onze 4x4’s rijden we verder naar Wadi Bani Khaled, een mooie oase met uitnodigende vijvers. Daarna gaat het naar de Wahibawoestijn met duinen tot 200 m hoog. Eenmaal in de woestijn doen we aan ‘dunebashing’ over de toppen van de duinen. Aankomst in het luxueuze woestijnkamp te midden van de imposante zandduinen waar we de nacht zullen doorbrengen. Tip: beklim bij valavond de naburige zandduin om te genieten van een mooie zonsondergang in de woestijn. Avondmaal en overnachting in woestijnkamp Arabian Oryx****.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal

  Wahiba Sands
 8. 8e dag

  Wahibi Sands - Nizwa

  Onderweg naar Nizwa bezichtigen we het architecturaal verbazende fort van Jabrin. In Bahla maken we een fotostop bij het fort en bezoeken we een traditionele pottenbakkerij. In de vallei van Birkat al Mauz aanschouwen we een oase vol dadelpalmen. Terwijl de gids het eeuwenoude aflaj-irrigatiesysteem uitlegt, wandelen we door de dadelplantage. Aankomst in Nizwa. Avondmaal en overnachting in hotel Golden Tulip****.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal

 9. 9e dag

  Nizwa - Jabel Shams - Al Hamra - Nizwa

  Na een vroeg ontbijt verkennen we de unieke geitenmarkt, de oude ommuurde soek en het fort van Nizwa dat een prachtig zicht biedt over Nizwa en haar omgeving. Veder naar Jebel Shams, oftewel de ‘Grand Canyon van het Midden-Oosten’. We maken een wandeling en genieten van een fantastisch panorama over de kloof. We rijden verder naar het bergdorpje Misfat Al Abryeen. In Al Hamra bezoeken we een lokaal museum en proeven we de typische Omani koffie met dadels. Terug naar Nizwa. Avondmaal en overnachting in hotel Golden Tulip****.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal

  Nizwa
 10. 10e dag

  Nizwa - Wadi Bani Auf - Nakhl - Muscat

  We rijden richting Wadi Bani Auf, een vallei met talloze waterpoelen en riviertjes die prachtige kloven in het landschap hebben uitgesneden. Tijdens de rit genieten we van prachtige vergezichten en landelijke dorpjes. In dit adembenemende landschap wordt er een picknicklunch voorzien. Bezoek aan het fort en de bronnen van Nakhl. Nadien gaan we aan boord van een dhow, een traditioneel Arabisch schip, en varen we langs de kust en genieten we van de zonsondergang. Avondmaal en overnachting in hotel Al Falaj**** in Muscat.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal

  Jabel Shams
 11. 11e dag

  Muscat

  In Muscat bezoeken we de mooie Sultan Qaboes moskee en het Royal Opera House. Ook kuieren we door de Muttrah Souq, een van de oudste van Oman. ‘s Namiddags wordt de Omani cultuur toegelicht in het Bait al Zubair museum. Fotostop aan het Al Alam-paleis, het paleis van de Sultan. Alvorens we naar de luchthaven rijden voor onze terugvlucht frissen we ons nog even op op een hotelkamer en genieten we van een avondmaal. Daarna rit naar de luchthaven en terugvlucht naar Brussel.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal

  Sultan Qaboos Moskee, Muscat
 12. 12e dag

  Brussel

  Aankomst in Brussel.


Infos Utiles

Hotels

Voor vertrekken t.e.m. 30/10/2022:

 • 1n in Abu Dhabi in hotel Novotel Abu Dhabi Al Bustan****
 • 3n in Dubai in hotel Hampton by Hilton Dubai Al Seef***
 • 2n in Muscat in hotel Al Falaj****
 • 1n in Sur in hotel Sur Plaza***
 • 1n in Wahiba Sands in woestijnkamp Arabian Oryx**** (dit woestijnkamp serveert geen alcohol)
 • 2n in Nizwa in hotel Golden Tulip****


Voor vertrekken vanaf 24/11/2022:

 • 3n in Dubai in hotel Hampton by Hilton Dubai Al Seef***
 • 1n in Abu Dhabi in hotel Novotel Abu Dhabi Al Bustan****
 • 1n in Muscat in hotel Al Falaj****
 • 1n in Sur in hotel Sur Plaza***
 • 1n in Wahiba Sands in woestijnkamp Arabian Oryx**** (dit woestijnkamp serveert geen alcohol)
 • 2n in Nizwa in hotel Golden Tulip****
 • 1n in Muscat in hotel Al Falaj****

Aantal deelnemers

Min. 13 personen, max. 20 personen


TUI paspoort

Cultuur ♦♦♦♦◊
Natuur ♦♦♦◊◊
Accommodatie ♦♦♦♦◊
Fysiek ♦♦♦◊◊


Destination

Emirats Arabes Unis

Formalités de voyage

 • Passeport international (valable au moins 6 mois après l’arrivée aux Émirats arabes unis), combiné à un billet d’avion pour un vol retour ou pour la poursuite du voyage.
 • Consultez toujours le site https://diplomatie.belgium.be pour obtenir les informations les plus récentes.
 • Pour les croisières, d’autres règles sont parfois imposées par l’armateur. Lisez attentivement les informations sur les produits ci-dessus.

Santé

 • Aucune obligation, mais certains vaccins sont conseillés.
 • Consultez à temps le site https://www.wanda.be/fr ou votre médecin pour des informations plus détaillées.

Climat et meilleure période de voyage

Les Émirats arabes unis connaissent un climat désertique avec des étés très chauds et des hivers chauds. Les mois d'été, qui s'étendent de mai à septembre, sont à éviter en raison de la chaleur extrême. La température maximale en juillet et en août peut largement dépasser les 40 degrés. Durant cette période, il ne tombe pratiquement pas de pluie. La meilleure période pour visiter les Émirats est l'hiver, qui s'étend d'octobre à avril inclus. Après la grande chaleur de l'été, les températures redescendent en octobre et en novembre. Les mois les plus froids sont décembre, janvier et février. Vous pouvez alors vous attendre à des températures agréables avoisinant 25 °C. En mars et en avril, la température commence à remonter, mais la chaleur extrême n'est pas encore là et ce sont donc encore de bons mois pour voyager. Même si les quantités sont faibles, il peut parfois pleuvoir durant la période hivernale. Il s'agit généralement de petites averses qui vont d'un quart d'heure à une petite heure. Il peut aussi très rarement faire gris et pluvieux durant plusieurs jours

Décalage horaire

Été: + 2h
Hiver: + 3h

Devise locale

Dirham émirati (AED)Oman

Formalités de voyage

 • Passeport international (valable au moins 6 mois après l’arrivée au sultanat d’Oman), des cachets d’Israël dans le passeport sont déconseillés.
 • Un visa électronique est requis pour les voyageurs se rendant au sultanat d'Oman. Il n’est pas inclus. Vous devez en faire la demande en ligne vous-même avant votre départ sur le site https://evisa.rop.gov.om/ et le régler par carte de crédit. Une fois la demande approuvée, votre visa reste valable 1 mois. Le prix s'élève à 5 OMR par personne (environ 11 €; sous réserve de modification) pour un séjour de maximum 10 jours et à 20 OMR par personne (environ 44 €; sous réserve de modification) pour un séjour de maximum 30 jours.
 • Consultez toujours le site https://diplomatie.belgium.be pour obtenir les informations les plus récentes.
 • Pour les croisières, d’autres règles sont parfois imposées par l’armateur. Lisez attentivement les informations sur les produits ci-dessus.

Santé

 • Aucune obligation, mais certains vaccins sont conseillés.
 • Consultez à temps le site https://www.wanda.be/fr ou votre médecin pour des informations plus détaillées.

Climat et meilleure période de voyage

Le sultanat d'Oman est caractérisé par des régions côtières humides et un arrière-pays sec et chaud. Les mois d'été, qui s'étendent de mai à septembre, sont à éviter en raison de la chaleur extrême. La température maximale durant les mois de juillet et d'août peut largement dépasser les 40 degrés. La meilleure période pour visiter le sultanat d'Oman tombe entre octobre et avril. Après la grande chaleur de l'été, les températures redescendent en octobre et en novembre. Les mois les plus froids sont décembre, janvier et février. Vous pouvez alors vous attendre à des températures agréables avoisinant 25 °C. En mars et en avril, la température commence à remonter, mais la chaleur extrême n'est pas encore là et ce sont donc encore de bons mois pour voyager.

Décalage horaire

Été: + 2h
Hiver: + 3h

Devise locale

Rial omanais (OMR)


Chargement en cours