Retour à l'accueil

Op ontdekking langs Werelderfgoed (avec guide néerlandophone)

Pérou

dès 2.595 € TTC
/pers.

 • 12 Jours / 11 Nuits
 • Vol inclus
 • Transferts inclus
 • According to Programme
Op ontdekking langs Werelderfgoed (avec guide néerlandophone) - TUI

Tarifs & disponibilités

Sélectionnez la ville de départ
Choisissez votre date de départ
lundi mardi mercredi jeudi vendredi samedi dimanche
1 lun 2 mar 3 mer 4 jeu 5 ven 6 sam 7 dim
8 lun 9 mar 10 mer 11 jeu 12 ven 13 sam 2.595 € retour le 24-07-2019 14 dim
15 lun 16 mar 17 mer 18 jeu 19 ven 20 sam 21 dim
22 lun 23 mar 24 mer 25 jeu 26 ven 27 sam 28 dim
29 lun 30 mar 31 mer
 • Départ garanti
Tarif TTC calculé en base double. Les prix et pensions sont susceptibles d'évoluer en étape 2 de votre commande en fonction des mises à jour et de la disponibilité
Ajoutez le nombre de voyageurs
1 chambre , 2 adultes
Nombre de chambres 1
Adultes 2
Enfants (-12 ans) 0
Bébés (-2 ans) 0
Vérifier la disponibilité

Détails du prix

Inbegrepen

- Nederlandstalige lokale gids

- Internationale vluchten met Air Europa

- Alle luchthaventaksen op het ticket

- Lokaal transport in comfortabele minibus/autocar (met airconditioning)

- Binnenlandse vluchten Lima-Arequipa/Cuzco-Lima

- Alle vermelde lokale transfers

- Toegangsgelden voor de inbegrepen bezoeken en bezienswaardigheden

- Alle overnachtingen

- Maaltijden: volgens programma (O=ontbijt, M=middagmaal, A=avondmaal)

Niet inbegrepen

- Persoonlijke uitgaven

- Alle verzekeringen

- Fooien voor de gids en chauffeur

- Bagageservice in de hotels

Créez votre voyage sur mesure Pérou

Vous préférez composer votre voyage vous-même ? C'est simple, demandez-nous un devis
Je demande un devis sur mesure

Carnet de route

 1. Dag 1

  Brussel - Lima

  Vlucht naar Lima.

 2. Dag 2

  Lima

  Bij aankomst transfer naar je hotel. In de namiddag bezoek je Lima. Deze stad was eeuwenlang de hoofdstad van het uitgestrekte Spaanse koloniale rijk en dat merk je als je door het historische centrum wandelt. Rondom het Plaza de Armas zie je o.a. het gouvernementspaleis en de kathedraal. Ook een bezoek aan de San Franciscokerk mag niet ontbreken. In de catacomben van het bijhorende klooster zijn beenderen van duizenden overledenen als een kunstwerk opgestapeld. Nadien verder naar de moderne wijk San Isidro waar zich de Huaca Huallamarca bevindt. Deze pre Inca piramide is gemaakt van adobe. Eindigen doe je in het hippe Miraflores met zijn vele winkels en restaurants. Rest van de dag vrij. Overnachting in hotel El Tambo Peru*** in Lima.

  ontbijt

 3. Dag 3

  Lima - Arequipa

  Binnenlandse vlucht naar Arequipa. De 'witte stad', omgeven door 3 vulkanen, dankt zijn naam aan de vele huizen gebouwd met witte lavasteen. Vooral de prachtige kathedraal en de zuilengalerijen zullen indruk op je maken. Vervolgens bezoek aan het klooster van Santa Catalina. Dit pittoreske openluchtmuseum bestaat uit pleintjes, gebedsruimtes, bloementuinen en patio's in verschillende tinten waaronder wit, blauw en roodbruin. Overnachting in hotel Casa Andina Classic Arequipa*** in Arequipa.

  ontbijt

 4. Dag 4

  Arequipa - Colca Canyon

  Je doorkruist het nationale reservaat Pampa Cañahuas. Hier leven talrijke kuddes vicuña's. De Colca Canyon is één van de diepste ravijnen ter wereld. Het landschap wordt gedomineerd door groene valleien en landbouwterrassen. Overnachting in hotel Casa Andina Classic Colca*** in de Colca Canyon.

  ontbijt

 5. Dag 5

  Colca Canyon - Puno

  Vroeg vertrek naar Cruz del Cóndor. Met wat geluk zie je hier bij zonsopgang gigantische Andescondors uit de kloof opstijgen. Een unieke ervaring. Nadien reis je verder naar Puno, gelegen aan het beroemde Titicacameer. Overnachting in hotel Hacienda Puno*** in Puno.

  ontbijt

 6. Dag 6

  Titicacameer

  Je maakt een boottocht op het hoogst bevaarbare meer ter wereld gelegen op de grens tussen Peru en Bolivia. Op het eiland Taquile ontmoet je de lokale bevolking en kom je meer te weten over hun traditionele levenswijze en typische klederdracht. Vervolgens naar de Uros-indianen die wonen op drijvende eilandjes gemaakt uit gevlochten riet. Overnachting in hotel Hacienda Puno*** in Puno.

  ontbijt

 7. Dag 7

  Puno - Cuzco

  Doorheen een prachtig berglandschap reis je verder naar Cuzco. Onderweg bezoek je het archeologische complex Raqchi. De tempel is een eerbetoon aan de god Viracocha. In Andahuaylillas bevindt zich een 17de-eeuwse kerk met prachtige fresco's en altaar. Overnachting in hotel San Francisco Plaza*** in Cuzco.

  ontbijt

 8. Dag 8

  Cuzco

  In deze intrigerende koloniale stad die geschiedenis ademt, krijg je een overdosis aan cultuur voorgeschoteld. Je bezoekt het Santa Domingo klooster dat gebouwd werd op de overblijfselen van de Koricancha, Tempel van de zon. Aan het Plaza de Armas zie je de belangrijkste koloniale gebouwen waaronder de kerk La Compañia en de kathedraal. In de omgeving van Cuzco bevinden zich enkele interessante Incaruïnes. Je bezoekt de vestiging Sacsayhuaman, die fungeerde als fort voor de koning en priesters, en het heiligdom Quenko. Rest van de namiddag vrij om zelf nog wat rond te kuieren door de eeuwenoude steegjes waarvan de muren nog vaak dateren uit de Inca-tijd. Overnachting in hotel San Francisco Plaza*** in Cuzco.

  ontbijt

 9. Dag 9

  Cuzco - Heilige vallei - Urubamba

  Rit naar Chinchero, gelegen in de Heilige Vallei. Dit pittoreske dorp is vooral bekend om zijn traditionele weeftechnieken. Kleurrijk uitgedoste inwoners bieden hun koopwaar aan op het centrale plein. Dit is de ideale plaats om een souvenir op de kop te tikken. In de namiddag bezoek aan het mysterieuze fortcomplex Ollantaytambo dat gelegen is op een vooruitstekende rots. Overnachting in hotel Hacienda del Valle*** in Urubamba.

  ontbijt

 10. Dag 10

  Machu Picchu

  Dit is de dag waar iedereen naar uitkijkt. Je bezoekt de legendarische en mysterieuze Incastad Machu Picchu, één van de nieuwe wereldwonderen. Per trein reis je naar Aguas Calientes en nadien verder naar de site zelf. Overblijfselen van paleizen, tempels, terrassen en honderden trappen werden hier gebouwd in harmonie met het omliggende landschap. Een ervaring om niet snel te vergeten. In de late namiddag keer je terug naar Urubamba. Overnachting in hotel Hacienda del Valle*** in Urubamba.

  ontbijt

 11. Dag 11

  Urubamba - Cuzco - Lima

  Een experimentele landbouwsite of een astronomisch observatorium? Niemand kent de echte betekenis van de cirkelvormige terrassen van Moray. In Maras bewonder je de fotogenieke zoutmijn. Merkwaardig hier is dat het zoute water uit de bergen komt en wordt afgeleid naar een mozaïek van opvangbekkens. Daarna ervaar je een unieke beleving in het nabijgelegen dorpje Misminay waar zo'n 300 families leven volgens de tradities van hun voorouders. Je helpt hen bij hun dagelijkse taken zoals het bewerken van het land of het weven van stoffen. De opbrengsten van je bezoek gaan rechtstreeks naar de families, zodat zij dit geld kunnen investeren in onderwijs, gezondheid en voeding. Binnenlandse vlucht naar Lima. Overnachting in hotel El Tambo Peru*** in Lima.

  ontbijt - middagmaal

 12. Dag 12

  Lima - Brussel

  Transfer naar de luchthaven en vlucht naar Brussel. 

  ontbijt

 13. Dag 13

  Brussel

  Aankomst in Brussel.

   

Infos Utiles

Hotels

Plaats Nachten Hotel
Lima 2 El Tambo Peru***
Arequipa 1 Casa Andina Classic Arequipa***
Colca Canyon 1 Casa Andina Classic Colca***
Puno 2 Hacienda Puno***
Cuzco 2 San Francisco Plaza***
Urubamba 2 Hacienda del Valle***
Lima 1 El Tambo Peru***

 


Aantal deelnemers

Min. 10 personen, max. 25 personen


Wereldweetjes

reisdocumenten:

internationaal paspoort, geldig voor de ganse duur van het verblijf

inentingen:

geen

 

Raadpleeg tijdig de websites www.diplomatie.be en www.itg.be (Instituut voor tropische geneeskunde) voor meer gedetailleerde informatie.

 

Op grote hoogtes kunt u last krijgen van de zogenaamde hoogteziekte. Het drinken van cocathee en het innemen van veel suikers kan helpen. Voor wie echt ziek wordt, worden medicijnen zoals Diamox aangeraden.

munteenheid:

de Peruviaanse nuevo sol (PEN)

tijdsverschil:

winter: -6, zomer: -7

stroom:

220 volt

 


Chargement en cours