Retour à l'accueil

Ontdekking van een boeiend eiland

Malte

dès 997 € TTC
/pers.;

 • 6 Jours / 5 nuits
 • Vol inclus
 • Transferts inclus
 • Bed & Breakfast
Ontdekking van een boeiend eiland - TUI

Résumé

Détails du circuit
 • min. 10- max 20 personen

 • Nederlandstalige lokale gids op dag 1, 2, 3 en 5

Itinéraire
Ce que nous avons aimé
 • Bezoek aan Valletta en Mdina
 • Bezoek aan Hagar Qim
 • Boottocht in de haven van Valletta
 • Verblijf van vijf nachten in **** hotel
 • Deelname aan een traditionele zomerse Festa

Dates & Tarifs

Voyage au départ de
Date de départ
lundi mardi mercredi jeudi vendredi samedi dimanche
1 mar 2 mer 3 jeu 997 € retour le 08-09-2020 Choisir 4 ven 5 sam 6 dim
7 lun 8 mar 9 mer 10 jeu 11 ven 12 sam 13 dim
14 lun 15 mar 16 mer 17 jeu 18 ven 19 sam 20 dim
21 lun 22 mar 23 mer 24 jeu 25 ven 26 sam 27 dim
28 lun 29 mar 30 mer
 • Dernières places disponibles
 • Départ garanti
Prix TTC par personne sur la base d'une chambre double. Les prix et pensions sont susceptibles d'évoluer en étape 1 de votre commande en fonction des mises à jour et de la disponibilité
Nombre de voyageurs
1 chambre , 2 adultes
Nombre de chambres 1
Adultes 2
Enfants (-12 ans) 0
Bébés (-2 ans) 0
Vérifier la disponibilité

Détails du prix

Inbegrepen

- Nederlandstalige lokale gids tijdens de uitstappen
- rechtstreekse internationale vluchten met Air Malta
- lokaal transport in comfortabele minibus/autocar met airconditioning
- alle overnachtingen in het vermelde hotel
- 5x ontbijt 
- bezoek aan Mdina, Marsaxlokk, Hagar Qim en Valletta
- toegangsgelden voor de St. John’s kathedraal, de Dom van Mosta, de Malta 5D Experience, de St. Paul’s kathedraal en het ambachtscentrum Ta’Qali 
- boottocht vanuit Sliema naar Valletta en de Three cities
- deelname aan een traditionele Maltese Festa

Niet inbegrepen

- Persoonlijke uitgaven
- Annulerings-, bagage-, en reisbijstandsverzekering
- Fooien voor de gids en chauffeur
- Bagageservice op de luchthaven en in de hotels
- Toegangsgelden voor de bezoeken en bezienswaardigheden die niet expliciet vermeld worden onder de rubriek ‘inbegrepen’
- Optionele excursies (ter plaatse te betalen)

Opmerking

Het supplement voor halfpension omvat 4x avondmaal (op dag 1, 2, 4, 5) met lokale huiswijn, lokaal bier, frisdrank en water inbegrepen.

Carnet de route

 1. 1e dag

  Brussel - Qawra

  Vertrek vanuit Brussel naar Malta. Bij aankomst staat de lokale gids je op te wachten. Onderweg naar het hotel verken je de westkust van het eiland en maak je een stop aan de Dingli kliffen, het hoogste punt van Malta vanwaar je een prachtig uitzicht hebt. Daarna gaat het verder noordwaarts naar de Anchor Baai, die vooral gekend is nadat hier in de jaren ‘80 de Popeye film met Robin Williams werd opgenomen. De komende vijf nachten verblijf je in het mooie Dolmen Resort****. Hier kan je op de vrije momenten volop genieten van de faciliteiten, waaronder een groot lagunezwembad met prachtig zicht op de Middellandse Zee. Het hotel is daarenboven gelegen in een leuke buurt met cafeetjes, restaurants en winkeltjes. 

 2. 2e dag

  Qawra – Valletta – Qawra

  De ontdekking van Malta start met een bezoek aan de hoofdstad Valletta. Een wandeling door de pittoreske steegjes laat je op een rustige manier kennismaken met deze prachtige omgeving. Vervolgens kom je op een levendige manier alles te weten over de geschiedenis van het eiland tijdens de Malta 5D Experience. De wandeling door Valletta gaat verder naar de Upper Barrakka Gardens vanwaar je een panoramisch zicht hebt op de haven en de Three Cities. Een bezoek aan de barokke St. John’s kathedraal mag uiteraard ook niet ontbreken. De buitenkant van de kathedraal is eerder sober, maar bij het betreden van het gebouw zal je onder de indruk zijn van het buitengewoon mooie en weelderige intererieur van dit pronkstuk van de stad. De dag wordt afgesloten met een boottocht die vanuit Sliema langs de grote haven van Valletta en de havens van de beroemde Three Cities, Senglea, Vittoriosa en Kalkara, voert. 
   

  ontbijt

 3. 3e dag

  Qawra - Mosta – Mdina - Qawra

  Vrije dag. Geniet van de faciliteiten van het hotel of verken het eiland op eigen houtje met het openbaar vervoer. ’s Avonds laten we je kennismaken met de een typische Festa. Elk dorp heeft zijn patroonheilige die in de zomer gedurende één week door de ganse gemeenschap wordt gevierd. Laat je onderdompelen in het feestgebeuren en proef de lokale specialiteiten, bewonder de parade, dans mee op de tonen van de traditionele Maltese muziek en sluit de avond af met een spetterend vuurwerk.

  ontbijt

 4. 4e dag

  Qawra

  Vrije voormiddag. In de namiddag begeef je je naar het zuiden van het eiland voor een bezoek aan het prachtige vissersdorpje Marsaxlokk. De felgekleurde Dhasja vissersboten, met op de boeg een groot oog geschilderd dat de vissers zou beschermen tegen de gevaren van de zee, zijn wereldberoemd. Er is voldoende tijd om op eigen ritme rond te kuieren en de omgeving te bewonderen. Vervolgens gaat het richting de Blue Grotto. Ga aan boord van een bootje (facultatief) en geniet van een boottocht die je niet alleen langs de Blue Grotto brengt, maar ook langs verschillende andere grotten in de buurt. De namiddag wordt afgesloten met een bezoek aan de magnifieke ruïnes van Hagar Qim. Het complex dateert uit 3200-2300 v.Chr. en werd opgegraven in 1839. 

  ontbijt

 5. 5e dag

  Qawra – Marsaxlokk – Blue Grotto – Hagar Qim – Qawra

  Op deze laatste dag verken je het binnenland van Malta. Te beginnen met de stad Mosta, vooral gekend omwille van de Dom of Rotonde van Mosta. Deze kerk met kolossale koepel, de op twee na grootste kerkkoepel ter wereld, werd tijdens de Tweede Wereldoorlog bijna vernield bij een Duitse aanslag. Tijdens een misviering werd er toen een bom gedropt op de kerk, maar als bij wonder ontplofte de bom niet en bleef de schade aan de kerk beperkt. Ook Mdina, de oude hoofstad van Malta, is een bezoek meer dan waard. Kuier er door de smalle en kronkelende straatjes met hun eeuwenoude gebouwen, bezichtig de majestueuze St. Paul’s kathedraal en geniet van de rust in deze ‘stille’ stad. Je bezoekt er eveneens een glasfabriek waar je kan zien hoe lokale ambachtslui glas blazen. En al wie op zoek is naar het perfecte souvenir, zal zijn gading zeker vinden in het ambachtscentrum Ta’Qali. Rest van de namiddag vrij in het hotel. 

  ontbijt

 6. 6e dag

  Qawra – Brussel

  Vrije tijd tot aan de transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel in de namiddag.

  ontbijt

Infos Utiles

Hotels

Plaats Nachten Hotel
Qawra 5 Dolmen Resort****

 


Aantal deelnemers

min. 10 - max. 20 personen


Nuttige info

reisdocumenten: identiteitskaart
inentingen: geen
tijdsverschil: geen

 


Destination

Informations Pratiques

Décalage horaire

Pas de décalage

Monnaie locale

Euro.

Formalités

Passeport ou carte nationale d'identité en cours de validité, obligatoires.


Chargement en cours