Vous avez des questions sur votre voyage en raison du coronavirus (COVID-19)?

Plus d'info
Retour à l'accueil

Avontuurlijk en onvergetelijk

Namibie

Actuellement, aucune date n'est disponible pour ce voyage.

Ce produit peut uniquement être réservé par téléphone

Lun-ven : 08:00-22:00 / Sam : 09:00-22:00 / Dim : 10:00-22:00 / Fermé les jours fériés
(Max. € 0,30 par minute)

Appeler un conseiller 027 178 660
Avontuurlijk en onvergetelijk - TUI

Résumé

Détails du circuit
 • Min. 15 personen, max. 18 personen

 • Afrikaanstalige (nauw verwant aan het Nederlands) lokale gids

Itinéraire
Ce que nous avons aimé
 • Beklim ’s werelds hoogste duinen in Sossusvlei
 • Bewonder de unieke rotsformaties van Spitzkoppe
 • Safari’s in Etosha, Palmwag en het wildreservaat van Erindi
 • Drankje bij zonsondergang in de oudste woestijn ter wereld
 • IN DE KIJKER: 
  • Ga op zoek naar woestijnolifanten in het noorden van Damaraland
  • Overnachting in het Erindi privéwildreservaat

Carnet de route

 1. 1e dag

  Brussel - Windhoek

  Vlucht naar Windhoek.

 2. 2e dag

  Windhoek - Kalahari

  Welkom in Namibië! Maak kennis met de lokale gids die je meeneemt op avontuur doorheen het land van uitgestrekte landschappen, torenhoge duinen en wildparken. Bij aankomst rijd je onmiddellijk naar de Kalahari halfwoestijn. Gele grassen en groene acaciabomen staan hier in fel contrast met de oranjerode duinen. Prikkelt de nieuwsgierigheid al? Stap dan op een e-bike of ga te voet deze woestijn vol oryxen ontdekken. Je kan ook een optionele sundowner drive ter plaatse boeken in de lodge. Overnachting in Kalahari Anib Lodge****.

  avondmaal

 3. 3e dag

  Kalahari - Namib Desert

  Zet je reis verder naar de Namib Desert, de oudste woestijn ter wereld. In de namiddag vertrek je per 4x4 op nature drive doorheen de uitgestrekte landschappen. Geniet met een drankje van de ondergaande zon. Laat je na zonsondergang betoveren door duizenden fonkelende sterren aan de Namibische hemel. Overnachting in Agama River Lodge****.

  ontbijt, avondmaal

 4. 4e dag

  Namib Desert

  Nog voor zonsopgang vertrek je voor één van de hoogtepunten van deze reis. Duinen tot wel 300 meter hoog van perzikoranje tot vuurrood, dat mag je verwachten in Sossusvlei. Durf jij de klim door het mulle zand aan? Dan word je beloond met een prachtig uitzicht over de Dodevlei, een opgedroogd zoutmeer, ingesloten tussen metershoge duinen. De eeuwenoude bomen met hun bruine basten, verankerd in de witte kleibodem figureren in de mooiste vakantiefoto’s. Bezoek ook Sesriem Canyon, waar je door de kilometerlange canyon kan wandelen. In de namiddag zorgt het zwembad van de lodge voor verfrissing. Vanavond kan je kiezen voor een unieke overnachting onder de prachtige Namibische sterrenhemel, vergezeld van glaasje schuimwijn en lekkere snacks (optioneel). Overnachting in Agama River lodge****.

  ontbijt, avondmaal

  Deadvlei
 5. 5e dag

  Namib desert - Swakopmund

  Onderweg stop je aan de Moon Landscape. Je waant je op een andere planeet door de bizarre rotsformaties die dit maanlandschap tekenen. In deze omgeving groeit de Welwitschia, een zeldzame woestijnplant. Het stadje Swakopmund doemt als een oase op in de woestijn. In dit kustplaatsje heerst een ontspannen vakantiesfeer. Overnachting in Hansa Hotel of The Delight****.

  ontbijt, middagmaal

  Swakopmund
 6. 6e dag

  Swakopmund

  Vrije dag in Swakopmund. Maak een wandeling langs het strand. Ga aan boord van een catamaran of kajak in Pelican Point en spot kolonies zeehonden. Of maak een rit in een 4x4 naar Sandwich Harbour, waar duinen in de oceaan vloeien. Adrenalinezoekers trekken de duinen in, voor actie op een quad of een sandboard. De gids informeert je graag over de mogelijkheden. Overnachting in Hansa Hotel of The Delight****.

  ontbijt

  Swakopmund
 7. 7e dag

  Swakopmund - Damaraland

  Van de frisse zeelucht naar het ruige Damaraland. Onderweg genieten we van de prachtige rotsformaties van Spitzkoppe. Unieke vormen zorgen dat je niet anders kan dan te discussiëren met je medereizigers over wat ze precies uitbeelden. Een hike brengt je naar de gravures die door de bosjesmannen in de oranjekleurige rotsen werden gekrast. Overnachting in Damara Mopane Lodge***+.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal

  Spitzkoppe
 8. 8e dag

  Damaraland

  Klaar voor Pertrified Forest? Verwacht geen weelderige vegetatie in dit “woud”, maar kolossale versteende boomstammen die miljoenen jaren oud zijn. Verder naar Palmwag. Vol spanning zoek je in de namiddag naar de laatste woestijnolifanten en –neushoorns in een gebied waar overleven onmogelijk lijkt. Overnachting in Palmwag Lodge****.

  ontbijt, avondmaal

  Etosha NP
 9. 9e dag

  Damaraland - Etosha

  We rijden naar Etosha, het bekendste park van Namibië. In de namiddag ga je al een eerste keer op verkenning met onze bus. Vier leden van de Big Five zijn in dit park te vinden. Enkel de buffel ontbreekt. Overnachting in Toshari of Etosha Safari Lodge****.

  ontbijt, avondmaal

 10. 10e dag

  Etosha National Park

  Wilde dieren spelen vandaag de hoofdrol tijdens een volledige dag safari in open 4x4. Etosha bestaat uit een enorme zoutpan van witte gedroogde klei. Olifanten gehuld in wit stof zijn dan ook geen vreemd gezicht. Dorstige dieren verzamelen aan drinkplaatsen. Vooral in het droge seizoen is het spotten van wild hier kinderspel. Overnachting in Toshari of Etosha Safari Lodge****.

  ontbijt, avondmaal

  Etosha NP
 11. 11e dag

  Etosha National Park - Erindi

  We rijden verder naar het privéwildreservaat van Erindi. Met de hulp van een ervaren ranger, ga je in de namiddag op zoek naar leeuwen en giraffen. Misschien spot je zelfs een cheetah. Overnachting in Old Traders Lodge****, dat over een eigen drinkplaats beschikt. Nijlpaarden en krokodillen dobberen er in het water.

  ontbijt, avondmaal

  Etosha NP
 12. 12e dag

  Erindi - Windhoek

  Vanochtend kan je deelnemen aan een optionele activiteit alvorens afscheid te nemen van de ongerepte wildernis. 
  In de late namiddag, rit naar Windhoek. Hier heb je de nog de mogelijkheid om nog wat handgemaakte kunstwerken te kopen.

  ontbijt

 13. 13e dag

  Windhoek - Brussel

  Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel.

  ontbijt

  Wild horses Aus
 14. 14e dag

  Brussel

  ’s Ochtends aankomst in België.

Infos Utiles

Hotels

 • 1n in Kalahari in Kalahari Anib Lodge****
 • 2n in Namib Desert in Agama River Lodge****
 • 2n in Swakopmund in Hansa Hotel of The Delight****
 • 1n in Darmaland in Damara Mopane Lodge***+
 • 1n in Darmaland in Palmwag Lodge****
 • 2n in Etosha in Toshari of Etosha Safari Lodge****
 • 1n in Erindi in Old Traders Lodge****
 • 1n Windhoek Luxury Suites****

Boek op voorhand je overnachting onder de sterren

4e dag: Indien gewenst, wordt er in Agama River Camp een comfortabel bed opgemaakt op het dakterras van je chalet. Maak je reis onvergetelijk en slaap onder een schitterende sterrenhemel. Wist je dat Namibië één van de landen met de minste lichtvervuiling ter wereld is? Met een beetje geluk zie je zelfs de Melkweg. Geniet van je nachtrust, zoals de natuur die bedacht.

€ 35 per persoon


TUI paspoort

Cultuur ♦♦◊◊◊ 
Natuur ♦♦♦♦♦ 
Accommodatie ♦♦♦♦◊ 
Fysiek ♦♦♦◊◊ 


Aantal deelnemers

Min. 15 personen, max. 18 personen


Destination

Namibie

Formalités de voyage

 • Passeport international (valable au moins 6 mois après le départ de Namibie)
 • Les parents qui voyagent en Namibie avec des enfants de moins de 18 ans doivent pouvoir présenter une copie certifiée conforme en anglais du certificat de naissance de l'enfant. Si les deux parents ne font pas partie du voyage, une autorisation écrite du parent qui n'est pas présent s'avère également nécessaire. Elle doit aussi être rédigée en anglais. Les deux documents peuvent être obtenus à la commune.
 • Consultez toujours le site https://diplomatie.belgium.be pour obtenir les informations les plus récentes.
 • Pour les croisières, d’autres règles sont parfois imposées par l’armateur. Lisez attentivement les informations sur les produits ci-dessus.

Santé

 • Aucune obligation, mais certains vaccins sont conseillés.
 • La prise de médicaments antipaludiques est fortement recommandée de novembre à juin inclus dans les régions septentrionales (y compris dans le parc national d'Ethosha). Il n'y a pas de risque de paludisme dans la partie méridionale du pays.
 • Consultez à temps le site https://www.wanda.be/fr ou votre médecin pour des informations plus détaillées.

Climat et meilleure période de voyage

La Namibie connaît un climat désertique avec des journées chaudes et des nuits fraîches. Il ne pleut presque jamais. C'est entre novembre et fin avril que le risque d'une forte averse passagère est le plus élevé. Durant cette période, les températures peuvent grimper jusqu'à plus de 30 degrés. Entre mai et octobre, les températures en journée sont moins extrêmes (de 20 à 25 degrés) et il ne pleut presque pas.

Décalage horaire

Été: pas de décalage horaire  
Hiver: + 1h

Devise locale

Dollar namibien (NAD)


Chargement en cours